Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Angry Birds'e 90 Yeni Bölüm
Rovio Angry Birds'e 90 yeni bölüm eklendiğini duyurdu. Peki bu eklenen yeni bölümler hangi sürümde oynanabilecek? Güncelleme nereden indirilecek? Hepsi bu yazıda!
Uygulama Dükkanları Parayı Kırıyor
Mobil uygulama mağazaları üreticiler ve geliştiriciler için iyi bir gelir kapısı olmuş durumda. Pazarın ulaştığı ve ilerleyen yıllarda ulaşması düşünülen rakamlar dudak uçuklatacak cinsten.
Yeni Bir Mobil İşletim Sistemi
Mobil işletim sistemlerine yeni bir isim daha ekleniyor. Çin'li geliştiriciler tarafından hazırlanan mobil işletim sistemi modern özellikleri ile dikkat çekiyor. İşte yeni mobil işletim sisteminin tüm detayları:
Google'dan Tabletlere Yönelik Düzenleme
Google, servislerinde tablet bilgisayarlara yönelik düzenlemeler yapmaya devam ediyor. Bu bağlamda yapılan yeni düzenlemenin detayları bu yazıda!
GetJar'dan Bir Rekor Daha
Mobil uygulama mağazalarının en eski isimlerinden biri olan GetJar, büyümeye devam ediyor. İşte GetJar'ın başarı halkasına ekleyerek geride bıraktığı son kilometre taşı:
Dell Streak Pro 10 Ortaya Çıktı
Dell, Android'e yatırım yapmaya devam ediyor. Şirketin yeni tableti Dell Streak 10 Pro ortaya çıktı. İşte ilk Honeycomb yüklü Dell tabletinin tüm detayları:
Beyaz Samsung Galaxy S2 Geliyor
An itibariyle mobil dünyanın en gözde Android'li akıllı telefonlarından biri olan Galaxy S2 beyaz renk seçeneğine kavuşuyor. Peki beyaz Galaxy S2 ne zaman gelecek? İşte detaylar:
Mozilla'nın Büyük Mobil Projesi!
Mobil dünyanın hız kesmeden artan popülaritesi her geçen gün yeni bir ismin ilgisini daha da güçlü bir şekilde bu alan kaydırıyor. İşte Mozilla'nın mobil dünya için hazırladığı etkileyici projesi!
Google Maps Güncellendi!
Google Maps ekibi çalışmaya devam ediyor. 5.8 sürüm numaralı yeni güncelleme, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar için yayınlanan güncellemenin tüm detayları bu yazıda.
Asus Eee Pad Tranformer Güncelleniyor
Asus'un Android Honeycomb yüklü tablet bilgisayarı Eee Pad Transformer güncelleniyor. Güncelleme hakkındaki tüm detayları bu yazıda bulacaksınız.
Samsung, Nokia'yı ve Apple'ı Geçiyor!
Samsung, akıllı telefonlarıyla kullanıcıların yüzünü güldürürken satış rakamlarıyla da Pazar liderliğine doğru hızla ilerliyor. İşte son rakamlar:
HTC'den 1.5GHz'lik Akıllı Telefon
HTC, yepyeni bir akıllı telefon hazırlığında. Windows Phone Mango işletim sistemine sahip olacağı iddia edilen bu yeni cihazın çarpıcı ayrıntıları bu yazıda!
EYOF 2011 Trabzon'u Cepten Takip Edin
Avrupa Gençlik Olimpiyatları Festivali 23 - 30 Temmuz tarihlerinde Trabzon'da gerçekleştirilecek. Etkinliği takip etmek isteyenler için çok özel bir mobil uygulama da hazırlanmış.
BlackBerry'den Facebook Telefonu (mu?)
Akıllı telefon pazarının köklü isimlerinden biri olan RIM, kısa bir süre içinde yepyeni bir akıllı telefonu duyurmuş olacak. İşte bu cihaza dair önemli bilgiler!
MWC, 2018'e Kadar Barcelona'da!
Mobil dünyanın en büyük fuarlarından biri olan Mobile World Congress (MWC) 2018 yılına kadar Barcelona'da olacak. Peki Barcelona'nın bu kararla kazandığı bir diğer unvan ne? İşte detaylar: