T T torku.42 20 Şub 2016 USTAM BEN APPLE RESMİ SİTESİNE GİRDİM KONYADAN 1 TANE SERVİS VAR ORAYAYI ARADIM KARGO İLE GONDEREBİLİRSİNİZ DEDİ KARGOYLA YOLLAYACAGIM KUTUSUYLE İLEMİ BİRLİKTE YOLLAYACAGIM (FATURA GEREKIRMI)
USTAM BEN APPLE RESMİ SİTESİNE GİRDİM KONYADAN 1 TANE SERVİS VAR ORAYAYI ARADIM KARGO İLE GONDEREBİLİRSİNİZ DEDİ KARGOYLA YOLLAYACAGIM KUTUSUYLE İLEMİ BİRLİKTE YOLLAYACAGIM (FATURA GEREKIRMI)
T T torku.42 20 Şub 2016 sa ustam ben iphone 6 var ufak cızık var on kameradan hılal seklınde sorun oldu bendede naban gerekır telefonun degıstırılermı
sa ustam ben iphone 6 var ufak cızık var on kameradan hılal seklınde sorun oldu bendede naban gerekır telefonun degıstırılermı
Ahmethz 15 Ağu 2009 forumdan biraz soğudum gibi arada aklıma geldikçe uğruyorum, her geldiğimde eski arkdaşların ayrıldığını görüyorum maalesef...
forumdan biraz soğudum gibi arada aklıma geldikçe uğruyorum, her geldiğimde eski arkdaşların ayrıldığını görüyorum maalesef...
Ahmethz 21 Eki 2008 çok teşekkür ederim çok şaşırdım açıkçası, tanımayıp da tanıman ayrı bir şaşkınlık. tekrar teşekkür ederim
çok teşekkür ederim çok şaşırdım açıkçası, tanımayıp da tanıman ayrı bir şaşkınlık. tekrar teşekkür ederim