re13el
Dekan
Ben de denedim ve sorun yok.O mesajı gördüm , ancak aynı şekilde bende arama yaptım aynı ip adresini vermedi. Bu yüzden sormak istedim.

Ben de denedim ve sorun yok.O mesajı gördüm , ancak aynı şekilde bende arama yaptım aynı ip adresini vermedi. Bu yüzden sormak istedim.
Aynı vermeyebilir sonu değişik olabilir birden fazla ip olabiliyor sitelerin o yüzden sen yaptığında diğer ip gelmiştir.O mesajı gördüm , ancak aynı şekilde bende arama yaptım aynı ip adresini vermedi. Bu yüzden sormak istedim.
Tor sayfasında sorun yok gibi.Tor projesinin sayfası da kapatılmış. Host vpn muabbetlerı hatta makaleleri yayınlandığı için sdn de dahil teknoloji siteleride gidebilir yakında ciddi ciddi.
Gerçi iyi de olur belki..
fiber optiklere tanker çarptırırlar kesilir.İnternetin fişi bızde olmadığı için tabiki kesemezler ama o fiş maazallah bizde olaydı çoktan çekilmişti. Ben kapamaların devam edeceğini düşünüyorum
199.59.148.148 upload.twitter.comUstalar gezinebiliyorum vs çok güzelde.Telefonda Resim eklediğim twit bi türlü gönderemedim.Resim upload merkezinde sıkıntı oluyor sanırsam.Bi kontrol edebilir misiniz ?
Usta harikasın ^_^ çalıştı bu.199.59.148.148 upload.twitter.com
dener misin?