Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o zararlı bu zararlı ne yiyelim o zaman..adam çürük şekilsiz domatesi koymuş pazara 3.5 tl den satıyor eve geliyosun yarısını çöpe atıyosun geliyo sana kilosu 7 lira...neymiş efendim doğalmış organikmiş... ul.n tohumu nereden aldın
haklılar aslında. yediğimiz ne kadar yoğurt tartışılır. köydeki yoğurtla hazırın pek benzerliği yok. hazır yoğurdun içinde neler neler var. tadı güzel ama gerisi yalan.
Sulanmayan yoğurt yapmak satış kolaylığı açısından her firmanın amacıdır. Buna yönelik jelatin kullanmaktadırlar. İşin sıkıntı olan yanı jelatin ya sığır ya da domuzdan üretilmektedir. Ülkemizde az miktarda sığır jelatini üretimi yapan firma var. Genelde dışardan ithal ediliyor. Kuranda sabittir ki Allah direk ismini zikrederek domuzu (hınzır) yasaklamıştır.
Ne yapılıra bakarsak Nohut suyu keçiboynuzu kullanarak sütten yoğurt üretilebilmektedir
İlgilisine GİMDES i araştırmasını öneririm
Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi
Başlığı değiştirin, DOĞAL OLMAYAN YOĞURDU sofranızdan kaldırın diyecektiniz.
Benim annem inek besler, sütünü bana gönderir, ben onunla mayalayarak yoğurt yaparım. Bunun nesi zararlı?
sdbz sana bir örnekle cevap vereyim.Ahmet Maranki yi bir keresinde TV de seyrederken Türkiyedeki bir pideci yada pizzacının mı ne işte öyle bir firmanın HELAL sertifikası için Endonezya ya 3 kere numune gönderdiğini ve bütün numunelerine haram cevabı geldiğini anlattı.Haram cevabının sebebi kullanılan yumurtalarmış.Bu yumurtaları üreten tesislerin kullandığı tavuk yeminin içinde domuz ilgili bulgulara rastlanmış.Annenin ineği masum olabilir sütü de masum olabilir ama yem piyasası vicdansızların elinde malesef(ineklerin saman yediğini biliyorum)