Yerli otomobil şirketi kuruluyor! Detaylar belli oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shiftdelete.Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Shiftdelete.Net

SDN Okuru
040220181131456788477_2.jpg

https://shiftdelete.net/yerli-otomobil-detaylar-belli-oldu

Yerli otomobil için şirket kuruluyor. Dünyaca ünlü danışmanlık firmasıyla anlaşmalar imzalandı ve İstanbul'da gizli bir ofis kuruldu.

Son düzenleme:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Kesinlikle pahalı olucak

Reaksiyon puanı
10,315
seçim yatırımı devamı olmaz göz boyama...

Sanırım bu kronik bir psikomatik nevroz hali. Yahu Türkiyenin en seçkin beş büyük şirketi işini gücünü bırakıp bir araya gelerek seçim yatırımı yapıyorlar öyle mi? Yeğenim iyisi mi git sen bir psikiyatra görün, ilaç al, tedavi ol, durumun pek iyi görünmüyor. :)

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
Sanırım bu kronik bir psikomatik nevroz hali. Yahu Türkiyenin en seçkin beş büyük şirketi işini gücünü bırakıp bir araya gelerek seçim yatırımı yapıyorlar öyle mi? Yeğenim iyisi mi git sen bir psikiyatra görün, ilaç al, tedavi ol, durumun pek iyi görünmüyor. :)

yalan mı ne dedilerse hepsi fos çıktı... hepsi masal...

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Bu hızla 2100 yılında biter. O zamanda herhalde otomobil diye birşey olmaz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
yerli yersiz herkesi yalancı ilan eden kardeşim bu gerçekten yapılıyor gazeteleri okusana.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Çoğu markanın parçalarını zaten Türkiyede biz üretiyoruz. Avrupadaki otomobilleri de orada yaşayan Türkler üretiyor.

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
1954 yılında yapmıştık biz zaten. İçimizdeki hainlerin ihanetiyle akamete uğratıldı. Tabii bundan da haberin yoktur muhtemelen.
Merak etme haberim var. Ama senin Türkiye deki yönetim biçiminden haberin yok. Eğer Devrim projesi devam etseydi çoktan Tüpraş Erdemir ve bir çok kamu kurumunun akıbetine uğramıştı. Belkide yabancı sermaye olmuştu. Ben bizdeki kafayı anlamıyorum. Yaptığımız işler kaplumbağa hızında fakat sebat yok sonuca ulaşırsak ne mutlu.
Yerli üretimi desteklemediğimi sanmayın. Ben durumdan memnun değilim.

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
Merak etme haberim var. Ama senin Türkiye deki yönetim biçiminden haberin yok. Eğer Devrim projesi devam etseydi çoktan Tüpraş Erdemir ve bir çok kamu kurumunun akıbetine uğramıştı. Belkide yabancı sermaye olmuştu. Ben bizdeki kafayı anlamıyorum. Yaptığımız işler kaplumbağa hızında fakat sebat yok sonuca ulaşırsak ne mutlu.
Yerli üretimi desteklemediğimi sanmayın. Ben durumdan memnun değilim.

bunu kısaca yazdımda anlayan olmadı...

---- Mesajlar birleştirildi ----

1954 yılında yapmıştık biz zaten. İçimizdeki hainlerin ihanetiyle akamete uğratıldı. Tabii bundan da haberin yoktur muhtemelen.
TÜRKÇE yaz TÜRKÇE eski dil kullanacaksın diye sözlük aratma insanlara sırf eziyetsin...

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,315
TÜRKÇE yaz TÜRKÇE eski dil kullanacaksın diye sözlük aratma insanlara sırf eziyetsin...

Türkçe hazinene katkıda bulunduğum için müftehirim. (Sözlükte bir de buna bak istersen. İyisi mi yeğenim sen takıl bize, Türkçe hazinen zenginleşsin.) :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
o bedük dinliyor anlamaz Türkçe'den...

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
eski Türkiye değil artık memleketimiz, motor da yaparız, uçak da, helikopter de yaparız, gemi de, tank da :)

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
sözde tofaşta bizimdi .. motor italyan fiat motoru tasarım bize ait şahinin arkasını uzat sw kartal :D 4-5 sene öncede yerli otomobil diye cadillac bls nin tıpkısını göstermişlerdi ..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
İtalyanlar da Türk ayrıca lisansı alındı Türk oldu.
İtalyanlat Türk soyundan geliyor dikkatli bakarsan benzer davranışlar ve mizaçlaraı var...

Reaksiyon puanı
10,315
sözde tofaşta bizimdi .. motor italyan fiat motoru tasarım bize ait şahinin arkasını uzat sw kartal :D 4-5 sene öncede yerli otomobil diye cadillac bls nin tıpkısını göstermişlerdi ..

Elmalarla armutları karıştırma istersen. Tofaş teknoloji olarak zaten hiçbir zaman bizim değildi. İtalyanlar geldi kurdular, patent haklarından doğan trilyonlarca lirayı ceplerine indirdiler, yıllarca... Lakin, Devrim bizimdi, biz tasarlamış, biz üretmiştik. Ne ki hainler umutlarımıza tuz biber ektiler.

sakallı keltoşun teki popçu...

Allah iyiliğini versin Konfi, güldürdün beni. :)

Son düzenleyen moderatör:

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Elmalarla armutları karıştırma istersen. Tofaş teknoloji olarak zaten hiçbir zaman bizim değildi. İtalyanlar geldi kurdular, patent haklarından doğan trilyonlarca lirayı ceplerine indirdiler, yıllarca... Lakin, Devrim bizimdi, biz tasarlamış, biz üretmiştik. Ne ki hainler umutlarımıza tuz biber ektiler.

Allah iyiliğini versin Konfi, güldürdün beni. :)
Devrim konusuna birşey demiyorum . Devrim bizim aracımızdı peki ya cadillac ın aynısını yerli otomobil yaptık diye göstermediler mi ? ee o otomobildende ses seda yok ..önce 1.2 motorlu bomboş tenekelere verdiğimiz vergileri , 5.70 küsür olan Benzinin bir fiyatını düşürsünlerde ondan sonra düşünsünler yerli otomobili . nede olsa giren bize giriyor :)

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Anadol'umuz vardı bir zamanlar.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Anadol'un son modeli. Senede 400-500 adet üretime düşülünce üretim durduruldu.
anadol-sedan-4-door-007.jpg

Anadol'un en bilinen modeli:
0e022cf5dd3cf87d5ea95cb7593ffc64.jpg

Bu da Spor modeli (Coupe):
katalog%20(3).jpg

Son düzenleme:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
anadol-sedan-4-door-007.jpg

bu güzeldi hep kesmişler bulunmaz artık...

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Bir de Böcek diye bir modeli vardı. Pek bilinmez.
autoshow-2017nin-klasik-gozdeleri-920eea.jpg