Yeni Teknoloji girişimi yardımı/mentorluğu vermeyi çok isterdim!

Bu konuyu okuyanlar

ohazer

Öğrenci
Katılım
31 Ocak 2018
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
1
Puanları
1
Yaş
26
Merhaba arkadaşlar,

Konu başlığının da söylediği gibi, yeni bir girişim fikriniz üzerinde tamamen açık bir geri bildirim/mentorluk istiyorsanız severek vermeye hazırım.

Öncelike kendimi tanıtayım.
Benim adım Ömer, 13 yaşımda Yeni Zelanda'ya tamamen tek başıma okumak için gittim. 8 senedir Yeni Zelanda'da yaşıyor, okuyor ve çalışıyordum.
Linkedin profilim: (Ekleyin, Ankara'da olanlarla da kahve içmeye her zaman açığım!)
https://www.linkedin.com/in/omerhazer1
2014'ten beri Bitcoin, Blockchain ve Kriptoparalar ile ilgileniyorum. Girişimcilik, yatırım vb. konularında gazete ve büyük bloglarda yazılarım yayınlandı.
"Yatırım ararken yapmanız gerekenler" "Genç girişimcilerin yaptıkları 4 ana hata"
Genç girişimcilere mentorlük ettim, girişim yarışmalarında jürilik gibi bir çok deneyimim oldu.
Yatırım fonlarında ortak olarak çalışma fırsatım oldu (www.firstcut.vc), mühendislik geçmişim var (Waikato Universitesi Makine Mühendisliği), paralel programming/CUDA üzerinde yazılım geçmişim var ve elbette girişimcilik geçmişim var. 14 yaşımda ilk şirketimi kurdum (League of Legends üzerinde e-ticaret sitesi), 17 yaşmda e-ticaret ile yeniden uğraştım. Sonra ise Yeni Zelanda'nın en büyük sosyal medya Influencer şirketini yarattım ve 2 sene yürüttükten sonra, 19 yaşımda şirketimizi Avustralyalı bir şirkete sattık.
En son, $500,000 yatırım almış bir girişimde kurucu ortak ve Pazarlama müdürü olarak $150,000 dolarlık bir pazarlama bütçesini yönettim.

Şu anda ise Türkiye'de KriptoKumbaram adında bir girişim üzerinde çalışıyorum. İnsanların Türkiye’de 10 Tl kadar küçük miktarlar ile, tekrarlanan banka ödemeleri ile kolayca Bitcoin satın alabildikleri bir web platformudur.

1 ay önce Türkiye'ye geri döndüm ve buradaki girişimcilik ekosistemine bir katkıda bulunmayı çok isterdim.

İyi günler dilerim, ve herkese bol şans girişimlerinde!
 
Üst