Yeni Kanal tanıtım

Bu konuyu okuyanlar

son ekşın

Öğrenci
Katılım
11 Şubat 2019
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
31
Selamlar arkadaşlar,

ağırlıklı olarak absürt mizah olsa da İçerik konusu oldukça geniş tutulacak.

Yeniyiz. Bu konuda desteklerinizi bekleriz.

 

Usain

Müdavim
Cezalı
Emektar
Katılım
17 Mayıs 2018
Mesajlar
9,209
Reaksiyon puanı
15,012
Puanları
113
Yaş
21
Güzel şeyler çıkarabilirsiniz ama sosyal medyada kameraya üfleyip paylaşmak yasak. Ya sigarasız videolar çekin ya da sansür koyun derim. ;)
Başarılar.
 

Zee

Asistan
Katılım
8 Nisan 2010
Mesajlar
446
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Arkadaşlar günlerdir sorumun cevabını arıyorum ama bulamıyorum. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi? Aklımdaki soru işaretleri şu şekilde....

1) Youtube kanalı açarken iki seçenek sunıyor. Birisi kişisel kanal diğeri marka kanalı. Ben marka kanalı açsam para kazanma durumunu aktif edebilir miyim ve kazanabişirmiyim? Genelde şirketler kullanıyormuş bunu. Daha sonra bununla alajalı vergi vs.. çıkmaz demi. Sizce en sağlıklısı kişisel kanal mı yoksa marka kanalı mı?

2) Kişisel kanal açtığımda janal isimine 2 kutu kutu doldurmamı istiyor. Ben tek bir.isimle kelime ile kanal açmak istiyorum. Mesela "YotuberMan" ad soyad şeklinde değil yani. Bu mumkün mü?

3) Ye bir gmail üzerinden kanal açmak istiyorum. Ve bu gmail adresine isim ve soy isim "İsim: YoutuberMan Soyad:Channel" şeklinde ismi girip bir gmail hesabı açsam. Para kazanma konuusnda sıkıntı yaşar mıyım?

Bu 3 sorunun cevabını günlerce aramama ragmen bulamadım. Lütfen yardım eder misiniz? :(
 
Üst