Yeni Donanım Bulundu Sorunu ...

Konusu 'Dizüstü Bilgisayar Sorunları' forumundadır ve linkinpark tarafından 18 Eylül 2009 başlatılmıştır.

  1. linkinpark

    linkinpark Üyecik

    Katılım:
    8 Haziran 2008
    Mesajlar:
    18
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    - Yeni Donanım Bulundu Sorunu ...

    merhaba
    laptobımı sorunsuz olarak 8 aydır kullanıorum. bir sorun yok. sadece geçen hafta bir sorun oldu. driverlarla ilgili. laptop ne zaman açılsa , Yeni Donanım Bulundu ekranı çıkıp , Bilinmeyen aygıtınızın sürücü yüklemesi gerekiyor diye uyarı gelmeye başladı. 1-2 gün bu şekilde kullandım , driverı ykelemsi için uğraştım ama olmadı. 2-3 gün önce format attım. formattan sonra birşey yoktu. taki bugunku updatelere kadar. yine aynı hatayı vermeye başladı. sizce ne yapmam gerekir? sorun nerede? fotoğraflar aşağıda...

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
     
  2. exantric

    exantric Doçent

    Katılım:
    18 Eylül 2007
    Mesajlar:
    923
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    0
    ses normal çalışıyormu yani bir sürücün yüklenmemiş tam olarak eksik kalmış bu yüzden her pc açıldığında yeni donanım bulundu hatası veriyor bilgisayarınıza düzgün çalışmayan bir donanım varmı ? Bu ses yada wirelles de olabilir
     
  3. linkinpark

    linkinpark Üyecik

    Katılım:
    8 Haziran 2008
    Mesajlar:
    18
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    seste weya wirelesste herhangi bir sornum yok. herhangi bir şeyde sorunum olmuyor sadece açılışta öyle bir uyarı ekrnı gelior...
     
  4. mcmhammer

    mcmhammer Asistan

    Katılım:
    7 Nisan 2006
    Mesajlar:
    164
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    önce usb bağlantılı olan cihazları sök, bilgi. aç. baktın yine buluyo setuptan ses eth. vs. kapat bilg. tekrar aç. Yin buluyorsa everest ultimate programını yükle ordaki modellere göre sürücüleri yeniden sitesinden bulup yükle. Ancak aşama aşama çözersin sorunu. Muhtemelen anakart sürücülerinden biridir.
     
  5. yumluanarsist

    yumluanarsist Rektör

    Katılım:
    11 Haziran 2009
    Mesajlar:
    12.013
    Beğenileri:
    257
    Ödül Puanları:
    0
    Resme göre Intel(R) WiFi Link 5100 AGN sürücün için gerekli güncelleştirme başarılı olmamış. O güncelleştirmeyi tekrar almayı dene.
     
  6. linkinpark

    linkinpark Üyecik

    Katılım:
    8 Haziran 2008
    Mesajlar:
    18
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    usb takılı değil genelde laptoba.everesti kurdum o da bişi blmadı... ses eth nereden kapatcam?

    o driverı indirmeyi denedim , indirdim kurdum ama olmadı...
     

Sayfayı Paylaş