Lg g5'i eleyin. Ekrandan yana sorunlu bir urun. Bu sefer anakarti falan yapmislar ama ekranda hemen hemen butun serilerinde ghost screen sorunu var.
İphone 6s alinabilir bir cihaz. Ama su sebeple alin. İos kullanmayi seven bir kullaniciysaniz veya ben bu cihazi alicam en az 4 yil.kullanirim diyorsaniz o zaman iphone 6s alin.
Htc10 gercekten guzel bir urun. Guclu, on kamerasi cok guzel, ses performansi cok guzel, kasasi saglam bir cihaz. Pil suresi ne iyi ne kotu. Cok yogun kullanmiyorsaniz gunu cikariyor. Ekrani basarili bulmuyorum.
2000 lira bandinda tavsiye ettigim modeller sony xperia xz, htc10.
Ekran konusunda sonu daha iyi. Arka kamerada da sony xperia xz daha iyi. htc10'un iyi oldugu noktari yukarda yazdim.
Hangisi size daha uygunsa tercihinizi bu iki modelden birinde kullanin.
Xiaomo mi6 benimde bekledigim bir model. Hatta youtube daki bend testte mi5 gibi kirilmadigini gorunca oldukca etkilendim.
Sdn'de incelemesini yapti kerem bey. Bi bakin. Fikir sahibi olun. Biz daha edinemedik. İthalatci garanti konusunda kisadan soyle ifade ediyim. Cihazinizda bi sorun olursa servise verceksiniz ya, servis hemen kullanici hatasi dicek ve ucret talep edicek. Distributor garantili urunlerde dusurup kirpadiginiz veya sivi temasi olmadigi surecd boyle ucret talep etmeden ucretsiz adam gibi servis gibi davranip cihazinizi onariyorlar.