Xiaomi Mi Note 2 Özellikleri Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Xiaomi Mi Note 2 Özellikleri Belli Oldu

Merakla beklenen akıllı telefon Xiaomi Mi Note 2 için yeni sızıntı fotoğraflar ve teknik özellikler yayınlandı. Cihaz önümüzdeki hafta resmen tanıtılacak.

Xiaomi Mi Note 2 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,327
Premium model olağanüstü, lakin mobil bölümde bir arkadaşın yazdığı mevzu çok önemli: SAR değeri!
Eğer normal değerlerin altına inmeyi başarabilmişse hiç tereddüt etmeden alınabilecek bir cihaz.
Umarım gelir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Premium model olağanüstü, lakin mobil bölümde bir arkadaşın yazdığı mevzu çok önemli: SAR değeri!
Eğer normal değerlerin altına inmeyi başarabilmişse hiç tereddüt etmeden alınabilecek bir cihaz.
Umarım gelir.
Hocam, replika ve merdiven altı üretimler dışında tüm markalarda SAR değerleri standartlara uygun seviyededir. Eşik sınırı geçilmedikçe bir sıkıntı çıkarmaz. Zaten çıkaracak olsa üretim ve satım izni alamazlar..

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Home butonu dışında güzel hom butonuna takılmamın nedeni samsung sanal olsa güzel olurdu..

Reaksiyon puanı
10,327
Hocam, replika ve merdiven altı üretimler dışında tüm markalarda SAR değerleri standartlara uygun seviyededir. Eşik sınırı geçilmedikçe bir sıkıntı çıkarmaz. Zaten çıkaracak olsa üretim ve satım izni alamazlar..

Eğer çok geç kalmaz ve yakında piyasaya bir şekilde ulaştırabilirlerse emin ol hiç tereddüt etmeden alabileceğim bir telefon. Çok uzak tarihe atıp da bizi hayal kırıklığına uğratmamalarını temenni ederim.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Çok güzel olmuş ben beğendim.Umarım kamerası mi5 gibi olmaz gelişmiş daha iyi bir kamera ise tereddütsüz alınır.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Eğer çok geç kalmaz ve yakında piyasaya bir şekilde ulaştırabilirlerse emin ol hiç tereddüt etmeden alabileceğim bir telefon. Çok uzak tarihe atıp da bizi hayal kırıklığına uğratmamalarını temenni ederim.
Paralel ithalat bile olsa alınabilir bence. İlla TR Distribütör şartı aramamak lazım artık.

Reaksiyon puanı
10,327
Paralel ithalat bile olsa alınabilir bence. İlla TR Distribütör şartı aramamak lazım artık.

Telefon elime bir şekilde sapasağlam gelmişse ben gerisi fazla aramam. Çünkü o kadar para verdiğim bir cihazı güzel kullanırım, hoyrat kullanmam. O yüzden ki garantisi Türkiyeden mi, ithalatçi firma mı falan çok da umurumda değildir.