World of Warcraft'a İnce Ayar

Bu konuyu okuyanlar

The Dark Knight

Müdavim
Katılım
10 Eylül 2009
Mesajlar
3,912
Reaksiyon puanı
77
Puanları
0
Yaklaşık beş yıldır piyasada olan ve hiç bir zaman oyuncuların ilgisini kaybetmeyen WoW yamalarla düzelmeye devam ediyor.

Şu anda 6 milyonu aşan oyuncusu bulunan World of Warcraft bu haliyle bir çok dünya ülkesinden bile fazla nüfusa sahip. Blizzard ve WoW kullanıcıları bu gidişle yakında özerklik bile talep edebilir. Firma 5 yılı aşkın süredir piyasada olan oyunlarını güncel tutmak için herşeyi yapıyor. Bu yüzden kullanıcıları mutlu etmek için Blizzard çalışanları yeni bir yama daha çıkarttı.
30418onyxia11253777804.jpg

Ateşi olan
olan var mydı acaba? Bende var, buyur vöeehhh
Yama'nın resmi adı Patch 3.2.2 ama kullanıcılar ona Onyxia'nın Dirilişi adını takmışlar. Bunun nedeni ise WoW'un en eski bosslarından birisi olan Onyxia adlı ejderhanın tekrar popüler edilmek için güçlendirilmesi. World of Warcraft'ın 5.Yılı kutlamaları için yapılan bu yenilikle birlikte ejderha, level 80 oyunculara uygun hale getirildi. Artık Onyxia'dan yeni eşyalar (item)'da düşecek. Vakitlerini Azeroth'da geçirenleri mutlu edecek, en büyük müjde ise artık Brood of Onyxia adlı yüzde 320 hızlı giden bir binek hayvana sahip olabilmeleri.​
::Sizce World of Warcraft'ın ömrü ne kadar?​
 
Üst