Windows Mobile'ı Şenlendirin

Bu konuyu okuyanlar

alabula

Profesör
Katılım
9 Mart 2008
Mesajlar
3,814
Reaksiyon puanı
40
Puanları
0
Tasarımı şık, kullanımı son derece kolay ve özelleştirilebilir bir üçüncü şahıs yazılıma ihtiyacınız varsa en iyi adres yenilenen SPB Mobile Shell!

Windows Mobile'ın kullanışlılığının, ekrana yansımayan yüzünden siz de şikâyetçiyseniz, SPB Mobile Shell yazılımıyla tanışmanızda fayda var. Windows Mobile'a bambaşka bir hava katan üçüncü şahıs yazılım ile telefonunuzun birçok özelliğine hızlı ve kolayca erişebiliyor, cihazınıza etkileyici bir görünüm kazandırabiliyorsunuz.
spb-mobile-shell-351254749346.png

"Thumb touch"
olarak nitelendirilen ve cihazınızı parmağınızla kullanmanızı kolaylaştıran arayüzü de taşıyan yazılım, her ortamda kullanım verimliliğini maksimum hale getiriyor.
Yenilenen 3.5 sürümüyle kalitesini bir adım daha öteye taşıyan yazılım, yine bilindik üç bölümlü ekran ile birlikte geliyor. Görsel anlamda ciddi iyileştirmelere de sahip olan arayüz uygulaması, 3D hızlandırıcı ile uyumlu çalışarak etkileyici bir görsellik sunuyor. Daha çok kişiselleştirme olanağı da söz verildiği gibi bu versiyonda atlanmayan bir özellik. Yeni widgetlara da kavuşa Mobile Shell, Facebook ve Twitter gibi sosyal ağların yanı sıra internet arama motorlarına yönelik de uygulamalar içeriyor
Önceki 3.x sürümü kullanıcılarına, ücretsiz olarak yükseltme, olanağının da tanındığı yazılıma, ilk defa sahip olacaksanız 29.95$ gibi bir ücreti gözden çıkarmanız gerekiyor. Yazılımın ücretsiz deneme sürümünü indirebileceğiniz veya yazılımı satın alabileceğiniz sayfaya buradan erişebilirsiniz.
:: SPB Mobile Shell uygulamasını WinMO tabanlı cihazınızda kullanıyor musunuz?
Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net
 
Üst