Windows Mobile ve Multitouch

Bu konuyu okuyanlar

Ecevit BIKTIM

Profesör
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
2,443
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
HTC sonunda yapacağını yaptı. HTC Leo, Windows Mobile 6.5 işletim sistemi ile birlikte Multitouch özelliğini de desteklemesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

HTC Leo, Windows Mobile işletim sistemine sahip olan ve üzerinde kapasitif dokunmatik ekran bulunduran ilk örneklerden biri. Multitouch özelliğini destekleyen HTC Leo, tıpkı Iphone gibi iki parmakla resmi büyütüp küçültebiliyor.

htc%20leo1253268955.jpg
HTC suskunluğunu bozmuyor. Leo'nun fiyatı, çıkış tarihi ve detaylı bilgiler sır gibi saklanıyor.

HTC Leo hakkında resmi bir açıklama yapılmış değil. Fakat söylentilere göre oldukça ince bir yapıya sahip olacak olan bu ürün, 4.3 inç'lik bir ekrana bulunduruyor. 1 GHz'lik işlemci, HSPA, WLAN ve Windows Mobile 6.5 işletim sistemi ile çalışan HTC Leo, 5 Megapiksel'lik bir kameraya sahip.

::
Windows Mobile işletim sistemini sizce bir avantaj mı?

Yazan
: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net
 

ulash

Doçent
Katılım
8 Nisan 2008
Mesajlar
820
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
Akıllı telefon deyince HTC kesinlikle birinci sırada gelen bir firma. Ve bu ününü de sonuna kadar her ürünü ile hakediyor. Bu yeni çıkaracağı Leo ile de bunu devam ettirecektir.
 

osuruKokusu

Öğrenci
Katılım
7 Eylül 2009
Mesajlar
82
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Nokia 5800ım var ama çoklu dokunma olmaması canımı sıkıyor. Bu güzelmiş. Ama symbianı tercih ederim...
 

tolgacakiroglu

Asistan
Katılım
16 Nisan 2009
Mesajlar
312
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Ben şayet böyle bir cihazda Android beklerdim. Fakat Android'in en beğenmediğim tarafı, yazılım geliştirmenin java ile yapılması. Bu bana itici geliyor işte. Native olarak geliştirme olsa örneğin C++ ile satış oranlarının çok daha yükseğe çıkacağını düşünüyorum. Fakat böyle bir şey için çok fazla standartlaşma gerekiyor.
 
Üst