WhatsApp da hikayeler özelliği sunacak!

Bu konuyu okuyanlar

S

shiftdelete.net

SDN Okuru
WhatsApp da hikayeler özelliği sunacak!

Facebook, Hikayeler özelliğini sahibi olduğu tüm platformlara genişletmek niyetinde gibi gözüküyor. Şimdi de sırada popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp var!

WhatsApp’ta hikayeler özelliğinin sunulması konusunda ne düşünüyorsunuz?

 
Son düzenleme:

Tilkißey

Öğrenci
Katılım
13 Aralık 2010
Mesajlar
83
Reaksiyon puanı
34
Puanları
18
Oldukca uzun suredir beta surumlerinde aktiflestirilebilen bir sey status ozelligi.
Watweaks gibi ek uygulamalarla rootlu cihazlarda aktiflestirebilirsiniz. Simdiden uyarayim, aktiflestirdiginizde kisi listesinde kimsenin klasik whatsapp durum bilgisini goremezsiniz ve kendinizinkini de degistiremezsiniz. Yeni sistem arayüzü geldigi icin klasik sistemle olan baginiz kopar. Uygulamanizi eski haline getirdiginizde problem yasamadan devam edersiniz.

Face in flash uygulamasi gibi whats da bu uygulamayla snap benzeyecek bence. Kimlerin gonderdigin statusu goruntuledigini de görebiliyorsun. Status cevaplayabiliyorsun. Bence degismemesi lazimdi ama yapacak bir sey yok, onlar degistirdikten sonra bize kullanmak kalir.

Ayrica, whatsapp a resmi duyuru kanali gelecek. Instagramdaki resmi kanal gibi tarifleyebiliriz bunu. Herkese otomatik duyuru gecmek icin kullanmak disinda baska ne icin kullanilir bu kanal bilmiyorum.

Yeni api ler hazırlandı. Telefon rehberinde kayitli olMAyan kisiye de artik whats uzerinden direkt mesaj atabileceksin onceden bir mesajlasmaniz olmasa da.
 

Ahmethz

Müdavim
Emektar
Katılım
7 Eylül 2006
Mesajlar
12,440
Reaksiyon puanı
398
Puanları
83
snapchatten bir arak daha
 

Mr.Unknown

Asistan
Katılım
8 Mart 2016
Mesajlar
158
Reaksiyon puanı
43
Puanları
28
iyice uygulamalr bir birine girdi her uygulama kendine özgü olmalı derken geldiğimiz şu hale bakarmısınız
 
Üst