Vücut geliştirme ve bahar yorgunluğu

Alıyımmı

  • Al lan

    Kullanılan: 1 100.0%
  • Alma lan

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    1

Bu konuyu okuyanlar

onkbay

Öğrenci
Katılım
29 Kasım 2017
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
29
Arkadaşlar her bahar dönemlerinde yorgunluk bir şey yapmama isteksizlik oluyor sürekli halsiz hissediyorum bu başkalarında oluyor mu bilmiyorum ama beni özellikle spor yaparken etkiliyor bizim sokak daki protein marketi bana bir ürün önerdi ürünü internetten ürün hakkında fazla bilgi sahibi olamadım bir video su vardı sadece yabancı videolardı diğerleri acaba link deki ürünü alıp denemeli miyim fiyatı 160 tl ya da bildiğiniz başka ürün var mı bana enerji içecekleri demeyin çünkü evde bir sürü redbull var hiç bir faydasını görmedim

 
Son düzenleyen moderatör:

erdemlee

Asistan
Katılım
13 Temmuz 2012
Mesajlar
203
Reaksiyon puanı
5
Puanları
18
Kendini pre workout lara alıştırma bence ilerde etkisi azalacak sen de bu tür ürünler olmadan hiç spor yapmak istemeyeceksin(vücut çünkü direnç kazanıyor bu tür ürünlere karşı). Ben şahsen antrenmanlardan önce türk kahvesi ya da nescafe içiyorum onlarda bi nevi pre workout ve çok daha ucuza geliyor. Eğer genel anlamda bir yorgunluk varsa zma ya da multivitamin kullanabilirsin. Ayrıca sporda güç artımı için kreatin öneririm tabi 2 hafta sonra etkisini göstermeye başlar. En önemlisi günlük protein alımın ne kadar, alman gerekenden düşük alırsan kaslar yenilenemez sürekli yorgun hissedersin hatta sürantrenmana kadar gider. Ama ille kullanmak istiyorum dersen gösterdiğin ürün başarılı eğer bulabilirsen cellulor c4 adında bi pre workout vardı o ürünü de tavsiye ederim.
 

yuzugullu

Asistan
Katılım
2 Ocak 2018
Mesajlar
145
Reaksiyon puanı
35
Puanları
28
Yaş
30
pre-workout kullanabilirsin ve işe de yarıyor gerçekten ama çok fazla gerek olduğunu söyleyemem. Tabi gerçekten profesyonel anlamda yapıyorum diyorsan o ayrı. Sana tavsiye 1,5 saat öncesi karbonhidrat yemen yulaf , bulgur vs. ayrıca da spordan önce 1 bardak kahve iç yeterli olaacaktır.
 
Üst