Vodafone Web Sayfası

Konusu 'Akıllı Telefonlar' forumundadır ve ilkercelik1990 tarafından 1 Nisan 2010 başlatılmıştır.

  1. ilkercelik1990

    ilkercelik1990 Profesör

    Katılım:
    6 Ocak 2007
    Mesajlar:
    1.641
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
  2. snlskrk

    snlskrk Doçent

    Katılım:
    28 Şubat 2009
    Mesajlar:
    530
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    18
    bende gayet hızlı 3 sn yi falan buldu
     
  3. CAMBAZ

    CAMBAZ Asistan

    Katılım:
    17 Ocak 2007
    Mesajlar:
    333
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    18
    bencede yavaş,sunucularında kesin sorun var,uzun süredir bende online işlemlerden yararlanamıyorum...
     
  4. snlskrk

    snlskrk Doçent

    Katılım:
    28 Şubat 2009
    Mesajlar:
    530
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    18
    demek sorun bende :D bu işde bi terslik var ama ne
    tam tersi olması gerekmiyormuydu :D:D:Dhaha
     
  5. qKTe

    qKTe Profesör

    Katılım:
    18 Şubat 2009
    Mesajlar:
    2.246
    Beğenileri:
    31
    Ödül Puanları:
    0
    1.2 saniye gayet hızlı. :D
     
  6. snlskrk

    snlskrk Doçent

    Katılım:
    28 Şubat 2009
    Mesajlar:
    530
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    18
    hacı senin pcde de sorun var yavaş yüklenmesi gerekiyordu :D:thumbup:
     
  7. yusufsan21

    yusufsan21 Dekan

    Katılım:
    27 Eylül 2008
    Mesajlar:
    6.990
    Beğenileri:
    34
    Ödül Puanları:
    0
    Bende açılmıyordu bugün.
     
  8. crista7

    crista7 Doçent

    Katılım:
    22 Mart 2009
    Mesajlar:
    787
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    sitede sorun var arkadaşlar .açılmadı bendede.
     
  9. snlskrk

    snlskrk Doçent

    Katılım:
    28 Şubat 2009
    Mesajlar:
    530
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    18
    belki tarayıcılarınız dan kaynaklanıyodur benim ki chrome 5.0.360 ve sorunsuz
     
  10. keyloger

    keyloger Rektör

    Katılım:
    4 Ocak 2008
    Mesajlar:
    13.679
    Beğenileri:
    167
    Ödül Puanları:
    63
    Bende hiç açılmıyor...
     
  11. snlskrk

    snlskrk Doçent

    Katılım:
    28 Şubat 2009
    Mesajlar:
    530
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    18
    [​IMG]

    bende herhangibir problem söz konusu değil site açılış hızı ise 2 saniyeden düşük:thumbup1:
     
  12. mei

    mei Profesör

    Katılım:
    26 Mart 2009
    Mesajlar:
    1.739
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    1 sn sürmedi açılmadı bende
     
  13. TBM

    TBM Dekan

    Katılım:
    28 Ekim 2008
    Mesajlar:
    5.236
    Beğenileri:
    22
    Ödül Puanları:
    38
    sorun yok
     
  14. PylsWeb

    PylsWeb Profesör

    Katılım:
    28 Eylül 2007
    Mesajlar:
    1.364
    Beğenileri:
    16
    Ödül Puanları:
    38
    Opera - 1 saniye.
     
  15. __kadıköyRAP__

    __kadıköyRAP__ Guru

    Katılım:
    3 Mart 2007
    Mesajlar:
    26.805
    Beğenileri:
    570
    Ödül Puanları:
    113
    Giriyor ama my vodafone girişi yapılamıyor.
     
  16. Naaa

    Naaa Profesör

    Katılım:
    15 Mart 2008
    Mesajlar:
    2.223
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    şimdi baktım gayet de hızlı..
     
  17. snlskrk

    snlskrk Doçent

    Katılım:
    28 Şubat 2009
    Mesajlar:
    530
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    18
    vodafone ile herhangi bir bağım olmadığı için my vodafone bakamıyorum :D
    üstelik konuda direk index linki verilmiş
    o yüzden sitenin açılış durumunu verdim:thumbup1:
     
  18. CAMBAZ

    CAMBAZ Asistan

    Katılım:
    17 Ocak 2007
    Mesajlar:
    333
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    18
    sitenin açılışında sorun yok ama online işlem olarak giriş yaptığınızda işlemleri yapamıyorsunuz,açılmıyor uğraştırıyor sürekli...
     

Sayfayı Paylaş