Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 8 Haziran'da Başlıyor

Bu konuyu okuyanlar

Usain

Müdavim
Cezalı
Emektar
Katılım
17 Mayıs 2018
Mesajlar
9,209
Reaksiyon puanı
15,012
Puanları
113
Yaş
21
images.jpeg-2.jpg
Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi maçları her hafta evinde, canlı seyirci karşısında oynanmaya devam ediyor. Takımınızı tribünde desteklemek için Sahne’deki yerinizi alın!

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’ndeki mücadelelere canlı canlı şahit olmak, takımınıza tribünden destek vermek ve rekabete diğer Lolespor takipçileriyle aynı çatı altında dahil olmak için Ataşehir Watergarden’daki Riot Games Espor Sahne’sine bekleniyorsunuz!
72165
Sahne, kapılarını her etkinlik günü saat 13:00’da açacak. VFŞL maçları her hafta sonu saat 14:00’da başlayacak ve tahmini olarak 20:00’da sona erecek. VFŞL 2019 Yaz Mevsimi fikstürü 28 Mayıs Salı günü açıklanacak.

*İlk aşamada yalnıza ilk 5 haftanın fikstürü belli olacak. Bu sebeple ilk satış sadece ilk 5 hafta için açılmıştır. Geride kalan haftaların biletleri, ilgili haftaların fikstürü belli olduktan sonra açıklanacaktır.

Günlük Biletler: VFŞL heyecanına Sahne’de ortak olmak için günlük bilet ücreti 15 TL’dir. Alanda kategori ayrımı bulunmaz ve satışlar Sahne’ye en yakından başlayıp en uzağa doğru yapılır. Biletleri hem Biletix’ten hem de Sahne’deki gişeden alabilirsiniz. Bu biletler aynı gün içinde oynanan 5 maç, yani tam bir lig günü için geçerlidir. Etkinlik alanına rahatlıkla girip çıkmanızı sağlamak adına bileğinize soğuk damga yapılacaktır.

Mevsimlik Giriş Bileti: Sınırlı sayıdaki bu biletler tüm lig haftaları (9 hafta) + Yaz Mevsimi Finallerinin tamamı için geçerlidir ve 300 TL’den satılır. Mevsimlik Giriş Bileti, Akademi Ligi Finali için de geçerli olacak.
 
Üst