Viber Android

Konusu 'Android Uygulamalar' forumundadır ve REDFOKS tarafından 4 Mayıs 2011 başlatılmıştır.

  1. REDFOKS

    REDFOKS Kürşad'ın Kırkıncı Çerisi Yönetici Super Moderator

    Katılım:
    31 Ocak 2009
    Mesajlar:
    19.097
    Beğenileri:
    161
    Ödül Puanları:
    63
    Cinsiyet:
    Bay

    - Viber Android

    Viber Android markette

    [​IMG][​IMG]




    [​IMG]
     
  2. REDFOKS

    REDFOKS Kürşad'ın Kırkıncı Çerisi Yönetici Super Moderator

    Katılım:
    31 Ocak 2009
    Mesajlar:
    19.097
    Beğenileri:
    161
    Ödül Puanları:
    63
    Cinsiyet:
    Bay
    Viber android için Beta Version güncellendi "v2.0.107157"

    uygulama güncellendi Android için Viber Beta Version 2.0.109054

    ​uygulama yeniden güncellendi Beta Version 2.0.110292
     
  3. REDFOKS

    REDFOKS Kürşad'ın Kırkıncı Çerisi Yönetici Super Moderator

    Katılım:
    31 Ocak 2009
    Mesajlar:
    19.097
    Beğenileri:
    161
    Ödül Puanları:
    63
    Cinsiyet:
    Bay
    uygulama marketteki yerini aldı :)
     
  4. mr_rain

    mr_rain Guru

    Katılım:
    9 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    24.567
    Beğenileri:
    411
    Ödül Puanları:
    83
    Ne işe yarıyor? Anlayamadım :)
     
  5. REDFOKS

    REDFOKS Kürşad'ın Kırkıncı Çerisi Yönetici Super Moderator

    Katılım:
    31 Ocak 2009
    Mesajlar:
    19.097
    Beğenileri:
    161
    Ödül Puanları:
    63
    Cinsiyet:
    Bay
    İnterneti kullanarak bedava konuşma ve mesajlaşma yapıyor.En çok kullandığım uygulamalardan biridir.
     
  6. mr_rain

    mr_rain Guru

    Katılım:
    9 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    24.567
    Beğenileri:
    411
    Ödül Puanları:
    83
    Yurt içe-dışı ya da mobil gibi bir ayrım var mı?
     
  7. bLaCkSouL

    bLaCkSouL Profesör

    Katılım:
    6 Şubat 2009
    Mesajlar:
    1.143
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    0
    Paylaşımınız için teşekkürler. Telefonumdaki yerini aldı kendisi :)
     
  8. REDFOKS

    REDFOKS Kürşad'ın Kırkıncı Çerisi Yönetici Super Moderator

    Katılım:
    31 Ocak 2009
    Mesajlar:
    19.097
    Beğenileri:
    161
    Ödül Puanları:
    63
    Cinsiyet:
    Bay
    yurt içi yurt dışı ayrımı yok sadece şu var ücretsiz görüşme ve mesaj için uygulamanın her iki tarafın telefonunda yüklü olması ve wifi yada 3g ile internet bağlantısı olması gerekiyor
     
  9. mr_rain

    mr_rain Guru

    Katılım:
    9 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    24.567
    Beğenileri:
    411
    Ödül Puanları:
    83
    tamamdır teşekkürler. ilk görüşmeyi yaptım :)
     
  10. EhLiNeT

    EhLiNeT Üyecik

    Katılım:
    15 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Wifi ya da 3G demiş , Vodafone cepnet ile olmaz mı ?
     
  11. REDFOKS

    REDFOKS Kürşad'ın Kırkıncı Çerisi Yönetici Super Moderator

    Katılım:
    31 Ocak 2009
    Mesajlar:
    19.097
    Beğenileri:
    161
    Ödül Puanları:
    63
    Cinsiyet:
    Bay
    olur tabiki 3g kastımız mobil internet
     
  12. fiprovet

    fiprovet Üyecik

    Katılım:
    11 Ocak 2011
    Mesajlar:
    87
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    paket alın ama bunu denerken mobilden ben dün akşam bağlandım wifi ye arkadaşta mobilden bağlandı nete biraz deneme falan yaptık derken 5 tl kestiler :D iyi oldu ama bana borcu vardı zaten :D
     
  13. EhLiNeT

    EhLiNeT Üyecik

    Katılım:
    15 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Aylık cepnet paketim var , o zaman sorun yok bu durumda , sağolun deneyelim bakalım :)
     
  14. ahmeta

    ahmeta Profesör

    Katılım:
    5 Temmuz 2009
    Mesajlar:
    2.287
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    38
    İndirdim, arkadaşlara da tavsiye ettim yükledikleri zaman bende deneyeceğim
    Teşekkürler
     
  15. REDFOKS

    REDFOKS Kürşad'ın Kırkıncı Çerisi Yönetici Super Moderator

    Katılım:
    31 Ocak 2009
    Mesajlar:
    19.097
    Beğenileri:
    161
    Ödül Puanları:
    63
    Cinsiyet:
    Bay
    uygulmayı telefona kurunca listenizde kaç kişide viber varsa gösteriyor zaten

    GÜNCELLENME TARIHI:Ağustos 1, 2011MEVCUT SÜRÜM:2.0.1.111454GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ:2.0 ve üzeri
     
  16. mgazi

    mgazi Asistan

    Katılım:
    13 Ocak 2007
    Mesajlar:
    249
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    Peki 3g üzerinden görüşmede ne kadar veri harcıyor? Bende avea 100 mb paket var. Sınırlı olduğu için kullandığım miktarı bilmem gerekiyor. Mesela 10 dk'lık bir konuşma yapıldığında ne kadar kaç kb harcar?
     
  17. REDFOKS

    REDFOKS Kürşad'ın Kırkıncı Çerisi Yönetici Super Moderator

    Katılım:
    31 Ocak 2009
    Mesajlar:
    19.097
    Beğenileri:
    161
    Ödül Puanları:
    63
    Cinsiyet:
    Bay
    bu konuda bir fikrim yok ama çok yemez her halde ölçmek lazım :D
     
  18. engerex

    engerex Dekan

    Katılım:
    16 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    7.672
    Beğenileri:
    19
    Ödül Puanları:
    38
    Özellikle Vodafone cepten torrent ve Voip gibi servislerden paket haricinde ücret alıyor. Dikkat.
     
  19. annttiigs

    annttiigs Profesör Onursal Üye

    Katılım:
    7 Şubat 2007
    Mesajlar:
    2.595
    Beğenileri:
    15
    Ödül Puanları:
    38
    interneti kullanıyorsa böyle bir şey olacağını sanmam
     
  20. mr_rain

    mr_rain Guru

    Katılım:
    9 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    24.567
    Beğenileri:
    411
    Ödül Puanları:
    83
    Yokmuş zaten. Genelde yurtdışı görüşmelerinde işe yarıyor.
     

Sayfayı Paylaş