Uydunet Hakkında

Bu konuyu okuyanlar

GOLD_CT

Asistan
Katılım
11 Aralık 2013
Mesajlar
270
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Arkadaşlar TTNET de sözleşmem bitiyor ocak ayı itibariye fiyat artacağı için değiştireceğim çok kısa bir anket.

Sizce UYDUNET mi ? TTNET mi ?

En kaliteli ve hızlık internet hizmetini veren hangi firma görüşlerinizi almak istiyorum.

UYDUNET HAKKINDA BİRKAÇ SORUM VAR;

1. SORUM Aranızda uydunet kullanan varsa nasıl ? daha önce kullanmadım apartmanda oturuyoruz fiber alırsak ve apartmanda birkaçkişi daha uydunet kullanır ise hızı fiber olarak alamıyormuşuz bunun için bir güçlendirici takılıyormuş o güçlendirici masrafı bizemi ait ait ise fiyatı nekadar ?

2. SORUM Uydunetin verdiği modemi kullanmak şartmı ben kendime özel modem takamazmıyım kendi verdikleri modem ile fiber internet sağlanıyormuş doğrumu Airties almıştım geçen yıl 350TL ye onu kullanmak istiyorum. bendeki modem ile fiber hız sağlayamazmıyım ?

3.SORUM Online oyunlarda performansı nasıl mesela ping sorunları gibi bir olay meydana geliyormu ?

SORULARA cevap alabilirsem kararsızlığım ortadan kalkacak.

DN: UYDUNET Fiber altyapısı bulunduğum konumda olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ?
 

cleet

Asistan
Katılım
13 Aralık 2008
Mesajlar
144
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
1.soruna cevap veremem ama 2.sorunun cevabı:kablo net modemi ayrıdır hiç bir adsl modem olmaz..3.soru: oyunlarda herhangi bir problemle karşılaşmadım hız olarakta adsl e fark atar onuda söyliyim..fiber alt yapıyı da bulunduğun yerdeki herhangi bir abone noktasına sorarak öğrenebilirsin..telefonla da olur sanırsam ama tam bir bilgim yok o konuda..
 

gosdah

Öğrenci
Katılım
18 Ağustos 2012
Mesajlar
62
Reaksiyon puanı
1
Puanları
8
Aman kardeşim uydunetten uzak dur sakın sakın ben öğrenciyim 26 liralık bi paket vardı 2 yıl önce hem 1 mbps internet hemde kablo tv 1 yıl sonra taşınacak olduk kayseride adam akıllı alt yapı yokmuş taşıyamayız dediler ayrıca binada kutu falan yoksa da bağlayamıyolar kullanıcı sayısına göre kutu takıyolar bir yıl sonra taşındık kapatmadılar başkasına devir de etmediler yaklaşık 400 lira falan taahüt miktarı kalmştı bizde yılın dolması için arada gidip elimize geçeni ödüyorduk sonra bunlar aramaya başladı müşteri hizmetlerine ben içinde bulunduğum durumu anlatmaya çalıştıkça bana telefonunuz çekmiyor diyip yüzüme kapattıkları bile oldu daha sonra mahkeme kararı icralık olduk bize avukat parasıyla beraber 900 lira ödettiler sen ttnet e devam et kardeşim. :D performans konusuna gelecek olursak modemleri dandikti diğer odaya gittiğimde çekmiyordu kablosuz.
 

Raziel87

Öğrenci
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
31
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
yaklaşık 5 senedir uydunet kullanıyorum. ekonomik açıdan iyi olduğu için 1Mps hızlı olanıyla yıllardır kullanıyorum. gosdah adlı kardeşim taahhüt bitmeden taşınma olayı ya da kapatma sıkıntı oluyor benim de başıma geldi ttnette. neyse kablo tv internet gücünü kendi kablosundan alır bu yüzden her modem olmaz olurken ona uygun alınması gerek. uydunet'in verdiği modemi kullanmak şart mı? değil tabi ki ben dışardan aldım.
Fiber optik meselesine gelince ;fiber optik, malzeme olarak masraflı olduğu için genelde büyük yerlere site gibi yerlere takıyorlar bu da her yerde olmuyor onu yetkililerden öğrenebilirsin fiber optik mevzusunu.
Sonuç olarak, internette stabilite olarak ttnet ve uydunet çok iyi, her internette olduğu gibi ara ara gitmeler oluyor kısa zamanda düzeliyor, eğer bi sorun olursa teknik servis geliyor. bu internetten çok indirme yaptım aynı şekilde ttnette de öyle. ikisi de iyi çalışıyor. kablosuzun çekmeme durumu modemin kendisi ve bulunduğu yer ile alakalıdır. yani benim modemi yan daire çok rahat bi şekilde giriyor .
 

bölge34

Doçent
Katılım
8 Aralık 2013
Mesajlar
727
Reaksiyon puanı
12
Puanları
18
Uydunet hesaplı lakin her yerde alt yapısı olmadığı için, taşınacak olursanız sıkıntı çekersiniz.
 

kaplan42

Asistan
Katılım
10 Aralık 2008
Mesajlar
430
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
3-4 yıldır Uydunet kullanıyorum.Genel olarak memnunum.
 

anfy

Doçent
Katılım
5 Nisan 2009
Mesajlar
545
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Uyduneti 3 senedir kullanıyorum. Performans olarak gayet memnunum. Mesela ben 20mb kullanıyorum ve hızı tam olarak alıyorum. ttnet gibi 8mb deyip 4-5mb hız gelmiyor. Teknik servis olarakta ben konya'dayım aradığımda en fazla 3-4 saatte geliyorlar. Yani hız ve destek olarak tatmin edici olur senin için.
Sıkıntısı şu sözleşmeli aldığın zaman sözleşme bitmeden uydunet olmayan bir yere gitme ihtimalin. Zira heryerde yok. Hatta bazen yolun bir tarafında varken diğer tarafta olmayabiliyor.

Ayrıca modemden bahsetmişsin. Ben sözleşme yeniledim yeni verdikleri modem gayet iyi. Kendin modem almak istersen ona göre bir kampanya tercih edebilirsin.

Bulunduğun yerde hat varmı diye bakmak istersen. http://www.turksatkablo.com.tr/
 

mdkbet

Müdavim
Katılım
13 Kasım 2006
Mesajlar
2,589
Reaksiyon puanı
86
Puanları
48
2 yıldan uzun süredir uydunet kullanıyorum
bu güne kadar hiçbir sorun çıkmadı
hızım 20mbit ve tam olarak 20mbit alıyorum
televizyon olarakta teledünya var o da çok iyi paket olarak almıştım zamanında
 

Theurer

Doçent
Katılım
1 Ocak 2013
Mesajlar
729
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
ttneti bilmem kullanmadım ama hiç iyi bişey söyleyen yok. uydunette 45 liralık tarifedeyim hocam. televizyon paketi+ 10mb sınırsız int(50gb akk). ikamet ankara. hız 9.8 gösteriyor testlerde. bağlantı sorunu neredeyse hiç yaşamadım. müşteri hizmetlerini aradığında şunu tuşla bunu tuşla dakikalarca beklemek yok çat diye biri açıveriyo telefonu :) bizdeki hız en düşük 10 mb artık demişlerdi. interneti telefon hattından vermiyorlar. araştır biraz sende uyduneti seçersin :)
 

Son mesajlar

Üst