Ülkemizdeki e-ticaret siteleri Black Friday'de neler sunuyor?

Bu konuyu okuyanlar

allura

Asistan
Cezalı
Katılım
4 Temmuz 2013
Mesajlar
419
Reaksiyon puanı
73
Puanları
28
Hem ülkemizde hem de tüm dünyadaki alışveriş tutkunlarının bir yıldır beklediği hafta geldi çattı. Tüm dünyada da olduğu gibi ülkemizdeki e-ticaret sitelerinin de önemli indirimler sunduğu Black Friday, bu yıl 29 Kasım tarihinde gerçekleşiyor. Ama şimdiden pek çok marka şimdiden Black Friday indirimlerini sunmaya başladılar.
Yılın en önemli indirim günlerinden olan Black Friday'de kozmetikten teknolojiye, giyimden mobil uygulamalara kadar pek çok üründe indirimler sunuluyor. Bu haberimizde ise ülkemizdeki e-ticaret sitelerinin uyguladığı Black Friday indirimlerine yakından bakacağız.

amazon-194.jpeg

Boyner: Tıpkı geçtiğimiz yılda da olduğu gibi "Şahane Cuma" ismi ile Black Friday indirimleri sunan Boyner, 10 bini aşkın üründe yüzde 60'a varan indirimler sunacak. 22 Kasım tarihinde başlayan indirimlerin 1 Aralık tarihine kadar süreceğini de ekleyelim.

Hepsiburada: Geçtiğimiz yılda da olduğu gibi Efsane Cuma ismi ile Black Friday indirimleri sunan Hepsiburada.com, 21 Kasım tarihinde indirimler sunmaya başladı. Yüzlerce üründe indirimler sunan Hepsiburada.com, 30 Kasım tarihine kadar indirimler sunmaya devam edecek.
hepsiburada-466.jpeg


Lc Waikiki: Muhteşem Cuma ismi ile Black Friday indirimleri sunmaya hazırlanan Lc Waikiki, 28 Kasım tarihinde indirimler sunmaya başlayacak. Son konusu indirimlerin
3. gün boyunca süreceğini ve 30 Kasım tarihinde sonlanacağını da ekleyelim.

MediaMarkt: Boyner gibi "Şahane Cuma" ismi ile Black Friday indirimleri sunan MediaMarkt, yüzde 22'den başlayan ve yüzde 50'ye kadar varan indirimler sunuyor. Akıllı telefonlardan kişisel bakım ürünlerine kadar pek çok üründe indirimler sunan MediaMarkt, şu an 64 üründe indirim sunuyor.

Morhipo: Bugün başlayan ve 29 Kasım tarihine kadar sürecek Black Friday İndirimleri sunan Morhipo, 22 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında "Black Sale" adı altında indirimler de sunacak.

Teknosa: Black Friday ve Tekno Cuma isimleri ile indirimler uygulayacak olan Teknosa, 22 Kasım tarihinde başlayan indirimleri 2 Aralık tarihine kadar müşterilerine sunacak.
teknosa-283.jpeg

Trendyol: Efsane günler ismi ile bugün Black Friday indirimlerine başlayan Trendyol, 29 Kasım tarihine kadar Black Friday indirimleri sunmaya devam edecek.

Watsons: "Efsane Cuma Haftası" adı altında Black Friday indirimleri sunan Watsons, 4 bin 600'u aşkın üründe indirimler sunuyor.
 
Katılım
4 Ekim 2018
Mesajlar
511
Reaksiyon puanı
303
Puanları
63
Hep Hile Hurda... İndirimden Önce Fiyatları Çıkarıyolar... İndirim Zamanında Aynı Fiyata (Güya) İndirim Yapıyorlar...
 

eilhanzy

Profesör
Katılım
25 Mart 2019
Mesajlar
4,582
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
7,744
Puanları
113
Çok fazla indirimler sunulmuyor, gerçek indirimler gören ürünler çok az gerçekten.
 
Üst