KamtariR
Doçent
Asgari ücret de artmış. kriz var.3,5TL olan 1250gr Foça yoğurt 14,5TL olmuş bu ekonomik kriz var demek.
Asgari ücret de artmış. kriz var.3,5TL olan 1250gr Foça yoğurt 14,5TL olmuş bu ekonomik kriz var demek.
Bunlar herkez alabiliyormu asgari ücret yeni çıkan telefon almak için aylar yıllar çalışman lazım ama amerika almanya gibi gelişmiş ülke 1 2 ay falan çalışsan alırsın yeni telefonFakir falan yok. Herkesin elinde son model telefonlar var özellikle ayfon falan. Her şey son stil ülkede ama sorsan fakiriz.
Buyurun cevabı okuyunuz lütfen.Fakir falan yok. Herkesin elinde son model telefonlar var özellikle ayfon falan. Her şey son stil ülkede ama sorsan fakiriz.
Ben genel olarak konuşuyorum. Olmayan parayı harcarız karttan sanki bedava gibi. Her şey son stil takılırız, sorsam fakiriz. Haber içeriğinde anne babadan yüklü borç kaldı iddiası var. Biz de memur aileyiz ve küçük yerde yaşıyoruz(İstanbul gibi yerlere kıyısla) 4 kişi. Etimizi de yiyoruz. Gerektiği kadar harcıyoruz. Elimizde olmayanı harcamıyoruz kredilerden.Buyurun cevabı okuyunuz lütfen.
Yokluk yüzünden bir sürü olay yaşanıyor. Gelir seviyesi üst kesimde olan insanlar yokluk çeken insanları oldukları yerden göremezler.
![]()
Son dakika! 4 kardeşin intiharında o detay ortaya çıktı... Birini seçmişler
İstanbul’un Fatih ilçesinde, 4 kardeşin siyanürle ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken, yapılan incelemelerde yeni bir bulguya rastlandı. Kardeşlerden Oya Yetişkin’in diğerlerinden daha sonra öldüğü belirlendi, bu nedenle önce kardeşlerine meyve su...www.hurriyet.com.tr