Ucuz Fermi'ler Ne Zaman?

Bu konuyu okuyanlar

Ordo ab chaO

Müdavim
Katılım
2 Haziran 2009
Mesajlar
3,511
Reaksiyon puanı
42
Puanları
0
Herkes üst seviye modelleri konuşur fakat orta seviye modelleri satın alır. Bu durumun farkında olan NVIDIA, GTX 480'den kısa bir süre sonra uygun fiyatlı modellerini piyasaya sürecek.

NVIDIA'nın Mart ayında piyasaya çıkaracağı Fermi tabanlı GeForce GTX 480 ve GTX 470'in performansları kadar fiyatları da çok merak ediliyor.
Yurtdışındaki bir online alışveriş sitesinde ön siparişe çıkan GTX 480'in fiyatı kesin olarak açıklanmış değil. Ancak beklentiler fiyatların yüksek olması yönünde.
nvidia_fermi-g300_tesla_chip_112617438771264451549.jpg
Fermi mimarili ilk modeller 26 Mart'ta tanıtılacak
Yılın ortasında
Ekran kartı pazarında en büyük dilimin orta ve giriş seviyesi olduğunun bilincinde olan NVIDIA, üst seviye modellerini piyasaya sürdükten kısa bir süre sonra, daha ucuz modellerini çıkarmayı hedefliyor.
NVIDIA CFO'su (Chief Financial Officer) David White, Fermi'nin öncelikle üst seviye GeForce ve Tesla kartlarında yer alacağını, yılın ortalarına doğru ise daha ucuz modellerin piyasaya çıkacağını belirtti.
White, ayrıca Fermi'nin profesyonel Quadro serisi ekran kartlarında yer alacağını da açıkladı.
:: Hangi sınıftaki ekran kartlarını tercih ediyorsunuz?
Yazan: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net
 

Blackout

Müdavim
Katılım
14 Nisan 2008
Mesajlar
7,495
Reaksiyon puanı
383
Puanları
0
''Herkes üst seviye modelleri konuşur fakat orta seviye modelleri satın alır.'' değil de ''Herkes üst seviye modelleri konuşur fakat çoğunluk orta seviye modelleri satın alır.'' olmalıydı bence.:)
GTX 480 alınmayacak diye bir kaide yok.
Hele bir çıksın, performans testleri, alternatif soğutma çözümlü modelleri vb. iyice görülsün hele.
 
Üst