turktelekomdan müzik ziyafeti

Bu konuyu okuyanlar

mutalvar34

Öğrenci
Katılım
13 Eylül 2016
Mesajlar
19
Reaksiyon puanı
7
Puanları
3
Yaş
38
turktelekomdan tum musterilerine kotadan yemeyen,muzik severlere muud muzik indir bir ay denemesi bedava diger aylarda sadece 4.99 tll
Muud
Muud yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı dilediğiniz her an sınırsız dinleyebileceğiniz Türkiye'nin en büyük dijital müzik platformudur.

Muud ile yerli yabancı en yeni ve en popüler şarkıları keşfedebilir, size özel hazırladığımız listeleri, modunuza göre ve en sevdiğiniz sanatçıların radyolarını seçip doya doya dinleyebilir ve arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Kişisel müziklerinize kolayca erişebilir ve en favori şarkılarınız ile kendi listelerinizi oluşturabilirsiniz.

Muud'dan Türk Telekom müşterisi olma şartı aranmaksızın dileyen herkes faydalanabilir. Muud'u kullanabilmek için Tek Şifre üyeliğinizin olması yeterlidir. Türk Telekom mobil, evde internet ya da ev telefonu hat sahibi olmayan müşterilerimiz de misafir kullanıcı olarak Tek Şifre alabilir, Muud'daki milyonlarca yerli ve yabancı şarkıya ulaşabilir.

Muud Premium

Muud Premium üyesi olarak yerli ve yabancı şarkıyı sınırsız dinleyebilir, dilediğiniz şarkıyı çevrimdışına ekleyerek internetiniz olmadığı zamanlarda da müzik keyfini doya doya yaşayabilirsiniz. Üstelik en sevdiğiniz şarkıları HD kalitede dinleme, radyolarda sınırsız şarkı atlama ve aylık dilediğin yerli 250 şarkıyı indirip cep telefonundan, tabletinden ya da bilgisayarından dinleme keyfi de Muud Premium'da!
 

AMC

Profesör
Katılım
21 Ekim 2015
Mesajlar
1,997
Reaksiyon puanı
771
Puanları
113
Spotify varken hepsi hikaye.
 

onuron

Asistan
Katılım
3 Aralık 2017
Mesajlar
138
Reaksiyon puanı
22
Puanları
18
Yaş
44
Tüm operatörler bir servise başladığında çok güzel kampanyalar yapıyor uygun fiyat vs belli bir aboneye ulaşınca çakıyorlar zammı yada servis kötüleşiyor falan spotify veya apple music.
 
Üst