Bu konuyu okuyanlar

Burak Özgen

Müdavim
Katılım
13 Mart 2018
Mesajlar
1,824
Reaksiyon puanı
271
Puanları
83
Yaş
25
Turkcell Platinum İstanbul Night Fligh konserler serisi Topkapı Sarayı’nın 1. avlusunda bulunan, Türkiye’nin ilk müzesi olarak bilinen ve ülkemizin en önemli tarihi yerlerinden olmakla birlikte hali hazırda anıt müzesi olarak formunu korumaya devam eden Aya İrini’de gerçekleşecek. Events Across Turkey organizasyonuyla, 20 Mayıs'ta başlayacak konserler serisi yıl boyunca İstanbul dinleyicisini dünya starlarıyla buluşturacak.

turkcell-platinum-istanbul-night-flight-konserler-serisi-basliyor-.jpg
Tarihleri belirlenen konserler şöyle sıralanıyor:

20 Mayıs Raul Midon, 26 Mayıs ilk kez bir araya gelen Imamyar Hasanov & Mercan Dede & Mısırlı Ahmet & Cenk Erdoğan § Chamber Orchestra, 8 Eylül Marc-Andre Hamelin, 15 Eylül Valentina Lisitsa, 22 Eylül David Fray, 29 Eylül Karsu,

30 Eylül Gidon Kremer, 13 Ekim Piano Battle, 27 Ekim Salut Salon ve 29 Ekim An Epic Symphony & Mor ve Ötesi. Bu konser ile beraber Mor ve Ötesi ilk kez senfoni orkestrasıyla sahne alacak. Bu özel gece de ayrıca Mehmet Aslantuğ ve Ağır Roman film müziklerinden tanıdığımız Yusuf Taşkın da çok özel performanslarıyla konuk oluyor.

turkcell-platinum-istanbul-night-flight-konserler-serisi-basliyor-1.jpg
Bu sene Events Across Turkey, Aya İrini'nin bahçesini konser öncesi dinleyicelere lounge sahnesinde mini konserler de sunuyor. "Bahçede Kim Var?" konsepti adı altında ülkemizin önemli müzisyenlerini dinleme imkanı bulacağınız çok özel performanslar sizleri bekliyor.
0x0-turkcell-platinum-istanbul-night-flight-konserler-serisi-basliyor-1526548690167.jpg
"Bahçede Kim Var?" konserleri

20 Mayıs - Tuncer Tunceli , 26 May- Akın Eldes, 8 Eylül - Batu Mutlugil, 15 Eylül- Emre Kula, 22 Eylül - Deniz Tuzcuoğlu, 29 Eylül- Akın Eldes, 30 Eylül - Demirhan Baylan, 13 Ekim - Yusuf Demirkol ( Zakkum ) § Akın Eldes , 27 Ekim - Göksenin, 29 Ekim - ? Surprise

Sınırlı sayıda dinleyiciye ev sahipliği yapacak bu çok özel mekanda konser deneyimini kaçırmadan yerinizi ayırtın. Biletler satışta!

Kaynak:Sabah

Sizde Turkcell Platinum İstanbul Night Flight konserine katılacak mısınız? Yorumlarınızı bekliyorum.
 
Üst