Turkcell Pazarlama Direktörü'nün AKK Açıklaması

Bu konuyu okuyanlar

yanyazan

Asistan
Katılım
27 Ekim 2017
Mesajlar
171
Reaksiyon puanı
41
Puanları
28
Yaş
35
Bugün Twitter da sıkça konuşulan konulardan biri de Turkcell Pazarlama Direktörü Barbaros Yiş'in yapmış olduğu AKK açıklamasıydı.

Barbaros Yiş açıklasında sunları söyledi;

"Daha önceden de AKK'siz paketler vardı. Ama fiyatlar yüksek olduğu için pek tercih edilmiyordu" ifadesini kullanan Yiş, "AKK kalktıktan sonra esasında fiyatlar yükselmedi. Bizim 24 Mbps hızında 89 TL'lik paketimiz, son 3-4 yıldır 89 TL. Hatta insanlar bu fiyat seviyelerine alışkın diye şimdi bir de 79 TL'ye 15 Mbps'lik sınırsız paket ekledik. Bu fiyatı AKK'li dönemde sunmuş olsaydık, çok olumlu geri dönüşleri alırdık diye tahmin ediyorum. Ama ‘AKK kalktı, bütün fiyatlar arttı' hengamesinde, bu avantaj arada kaynadı" diye konuştu.


"Bu algı dağılacak. Kullanıcılar, hiçbir hız düşürme olmadan, hiçbir kotaya takılmadan, download yaparken veya film seyrederken birden çıkan kum saatiyle karşılaşmadan internet kullanabilecek. Yeni dönemde limitsiz 35 Mbps'lik paketi 99 TL'ye, 50 Mbps'lik paketi 129 TL'ye indirdik. İsteyen kullanıcılar için 59 TL'den başlayan kotalı alternatiflerimizi de sunduk. Kullanıcılar uzun vadeli ilişkiye pek girmek istemiyorlar. Bu yüzden taahhüt süresini de 12 aya düşürdük. Artık 24 ay kontratlı paket de satmayacağız" diyen Yiş, "Mevcut abonelerin paketleri ne olacak?" sorusuna şu yanıtı verdi:

— Mevcut abonelerden, eski AKK'li paketlerde olanlar için de kotayı kaldırdık. Ödedikleri aylık tutar değişmeden paketlerini limitsiz yaptık. Aslında kontratı devam eden eski müşteriler avantajlı oldu. Bu kapsamda 31 Aralık'ta da kontratını uzatanlar olmuştur. Ama biz bilhassa aramadık. Hangi paketteyse, o paketten uzattık, onlara gidip, ‘yeni paket fiyatlarından uzatın' demedik. Yeni kontrat dönemi geldiğinde, mevcut müşteri ile yeni müşterilere sunulan seçenekleri de eşitledik. Sektör genelinde de eski aboneler için durum mevcut kontratı bitene kadar limitsiz kullanmaya devam edilmesi yönünde oldu.
 

Kadir Yunus

Öğrenci
Katılım
19 Kasım 2017
Mesajlar
35
Reaksiyon puanı
11
Puanları
8
Yaş
36
Resmen bizi kandırıyorlar. Avrupa'nın en pahalı interneti bizde ve fiyatlar 2019'da da daha kötü bir şeye dönüştü. Şu anda internete verdiğim her kuruş için üzülüyorum.
 

grezimonk

Müdavim
Katılım
10 Mayıs 2012
Mesajlar
1,999
Reaksiyon puanı
261
Puanları
83
5TB indirme yapana uyarı koymalarının sebebi ne?
 

Son mesajlar

Üst