Turkcell Genel Müdürü: Whatsapp bizi kopyaladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shiftdelete.Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
Bip dediği uygulamayı telefona kurmuyorum leş gibi uygulama whatsap diyorlar bide :D

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Bip WhatsApp rakibi fizy spotify hepsini deneyen biri olarak ben şok :eek:

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Siz onları kopyalamadığınızdan eminmisiniz?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Fizy 2018 de bitti nerdeyse :D
Halla arayıpda bulamadığım şarkılar var :)
IMG_2092.PNG
en basit örnek ben mi yanlış yazıyorum yoksa :rolleyes: bir de 2018 den sonra en kötü kısmı platinum diye o kadar fatura ödüyorsun 4 tl ücret işi çıkarttılar bir çok şarkıyı dinleyemiyorsun

AMC

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
845
Halla arayıpda bulamadığım şarkılar var :)Ekli dosyayı görüntüle 33927en basit örnek ben mi yanlış yazıyorum yoksa :rolleyes: bir de 2018 den sonra en kötü kısmı platinum diye o kadar fatura ödüyorsun 4 tl ücret işi çıkarttılar bir çok şarkıyı dinleyemiyorsun

Allah için hocam turkcellde tarife kalmadı lifecelle geçiş yaptım bipten arama sunuyor böyle bi saçma bi kurum işte insanları kendinden soğutuyor şu son 1-2 ay daha dayanıp başka operatöre geçmeyi planlıyorum Sagopa Kajmer dinliyecisi olarak 2018 e girdiğimiz günün gecesinde müzikler gitti hala anlaşamadılar heralde.

Reaksiyon puanı
84
Utanmadan söylemiş olmasına mı güleyim yoksa inanan insanların olduğuna mı ?

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
Eğer haberde bahsedilenler gerçek ise Turkcell haklı gibi...

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Bip mi? Hani mesajları bir türlü karşı tarafa ulaşılamayan uygulama mı?
Öyle bir konuşmuş ki sanki video görüşmeyi bip messenger ile Turkcell keşfetmiş. Yıllardır bir çok uygulama bu işi yapıyordu.
Fizy desen artık işkence oldu. 4 lira istemesine alınmıyorum, hakketsin fazlasını istesin. Şu haliyle ancak bedava olduğu için kullanılır. O da şimdi ücretli. Bir arkadaşım premium aldı gerisi programı sildi( Ben dahil).
Turkcell eskiden salla kazan falan baya avantajıydı, artık bip her yöne şu kadar dakika bu kadar dakika, şu anda bir avantajını göremiyorum.
Son sözüm ceo istifa

Reaksiyon puanı
84
Bip mi? Hani mesajları bir türlü karşı tarafa ulaşılamayan uygulama mı?
Öyle bir konuşmuş ki sanki video görüşmeyi bip messenger ile Turkcell keşfetmiş. Yıllardır bir çok uygulama bu işi yapıyordu.
Fizy desen artık işkence oldu. 4 lira istemesine alınmıyorum, hakketsin fazlasını istesin. Şu haliyle ancak bedava olduğu için kullanılır. O da şimdi ücretli. Bir arkadaşım premium aldı gerisi programı sildi( Ben dahil).
Turkcell eskiden salla kazan falan baya avantajıydı, artık bip her yöne şu kadar dakika bu kadar dakika, şu anda bir avantajını göremiyorum.
Son sözüm ceo istifa
Son sözüne bende katılıyorum :D

MOONRAKER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2001 den beri Turkcell abonesiyim ama 2018 den itibaren yaptıklarına aklım ermiyor. Fizy bitti bip zaten kullanmıyorum. az kaldı yakında hepten vazgeçeceğim.