Türk askerine drone ile el bombalı saldırı!

  • Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Türk askerine drone ile el bombalı saldırı!

Hakkari'de bulunan askeri birliğe inmeye çalışan bir drone'un düşürülmesi ile, teröristlerin saldırısı son anda engellendi. İşte drone üzerine yerleştirilen el bombası düzeneğinin detayları!

 
Son düzenleme:

42patriot42

Asistan
Katılım
5 Mayıs 2012
Mesajlar
337
Reaksiyon puanı
30
Puanları
28
Şırnakta da sürekli drone uçuruyorlar bir gece de aynı anda en fazla 5 drone gördüm ki bu droneların tanesi 2.000-3.000 dolarlık cihazlar. Şimdilik haberde ki gibi el bombası düzeneği yapmasalar da sık sık keşif uçuşu yapıyorlar.
 

Scarneep

Asistan
Katılım
9 Mayıs 2016
Mesajlar
310
Reaksiyon puanı
68
Puanları
28
Yaş
26
Şerefsizlerin elinde her araç var. İkili oynayıp destek çıkanlar utansın. Gençlerimiz aklını başına toplasa , devlette gençlerimize imkanlar tanısa. Bunların üstesinden geleceğiz inşAllah. 15 Temmuz'da milli birlikteliğimizi gösterdik. Milletçe iyi şeyler başarsak da ülkemiz iyi yerlere gelse. Boş işleri ve işsizliği bıraksakta çalışsak, çabalasak. Milyonerler ölümü unutmasa da bağışlasa. -Alayına kıl olurum. Bir işe yaramazlar. (İşe yaramazlar için söylüyorum birde yarıyor gibi görünüp ceplerine daha da para sokanlara. )-
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,324
Puanları
113
Mobil bölümde yazan arkadaşlardan bazıları saf af bu paraları teröristlerin nerde bulduğunu soruyor; maşayı tutan eli görmezden gelerek...
Şükür ki Türk askerinin konuşlandırıldığı karakollar, askeri tesisler onlardan daha iyi teknolojik imkanlara kavuşturuldu. Hem de Türk Malı imkanlarla... Artık o eski çarıklı, çoraplı devirler eskide kaldı.
 
Üst