Trabzonspor yükselişe geçiyor

Bu konuyu okuyanlar

fragger

Müdavim
Katılım
21 Ekim 2016
Mesajlar
9,543
Reaksiyon puanı
3,061
Puanları
113
Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta, Okay Yokuşlu, Yusuf Erdoğan ve Abdülkadir Ömür'le sözleşme yenileneceğini açıkladı.

Devre arasında yapılan takviyelerin ardından bambaşka bir kimliğe bürünen ve ikinci yarıdaki 3 lig maçını da kazanan Trabzon’da yüzler gülüyor.

Takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunan başkan Muharrem Usta,“Yürekten inanıyorum ki bu galibiyetlerin devamı gelecek. Takım kazanmaya devam ettikçe, taraftarımız tribünleri dolduracak” dedi.

"HOCANIN ARKASINDA DURDUK"

Teknik direktör Ersun Yanal ile belli bir hedef ve proje doğrultusunda anlaştıklarını da hatırlatan Usta, hocalarından memnun olduklarını söyledi. Usta, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçiş süreçleri sancılı olur demiştik. Kötü giderken hocamızın arkasında durduk ve vazgeçmeyi hiç düşünmedik. Ne kadar doğru yaptığımızı şimdi görüyoruz. Artık kent uyandı. Başarı, herkes bir arada olursa yakalanır. Trabzon için yükselme dönemi başlamıştır.”

TRABZON'DAN 3 YERLİ OYUNCUYA YENİ SÖZLEŞME

Mehmet Ekici kriziyle bir daha karşılaşmak istemeyen Trabzon yönetimi, bir yıllık daha sözleşmeleri bulunan Okay Yokuşlu, Yusuf Erdoğan ve Abdülkadir Ömür ile kontrat yenilemeyi düşünüyor.

Yokuşlu ve Ömür’e 5, Erdoğan’a ise 3+1 yıllık sözleşme önerileceği bildirildi. Ayrıca sezon sonu sözleşmesi bitecek kaleci Esteban’ın kontratının 1+1 yıl uzatılması planlanıyor.

Durica, Medjani, N’Doye, Uğur, Mustafa Akbaş, Zeki Yavru ve Pereira’ya ise performansa göre yeni sözleşme teklif edilecek.
 
Üst