Tivibu sorunu

Konusu 'Tivibu' forumundadır ve punisher_65 tarafından 26 Şubat 2010 başlatılmıştır.

  1. punisher_65

    punisher_65 Profesör

    Katılım:
    19 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    1.194
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    0

    - Tivibu sorunu

    siteye üye oldum. daha sonra kullanıcı adımı ve şifremi aldım. daha sonra uygulamayı indirdim. uygulamayı açıp kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum. ancak "servise ulaşılamıyor. lütfen bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyiniz" diye hata veriyor. sabahtan beri ulaşamadım. eksik yaptığım bişeyler mi var acaba?
     
  2. blazedanger35

    blazedanger35 Doçent

    Katılım:
    3 Nisan 2008
    Mesajlar:
    609
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    kardeş. dns ..proxy .. vs vs otomatiğe çeksene ..
    değiştirdiysen onun için yapıyor olabilir.
     
  3. punisher_65

    punisher_65 Profesör

    Katılım:
    19 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    1.194
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    ayarladım ancak sorun devam ediyor.
     
  4. blazedanger35

    blazedanger35 Doçent

    Katılım:
    3 Nisan 2008
    Mesajlar:
    609
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    firewall da tivibu ya izin ver.. listesine ekle ..
    silverlight guncelle . 3 var en son .

    su an aklıma gelenler bunlar kardeş.
     
  5. punisher_65

    punisher_65 Profesör

    Katılım:
    19 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    1.194
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    hepsi tamam ancak sorunum hala çözülmedi.
     
  6. carlone81

    carlone81 Üyecik

    Katılım:
    26 Şubat 2010
    Mesajlar:
    1
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    selam ben de tivibu ya üye oldum.fakat programı indirirken silverlight başarıyla yuklenemedi devam etmek istiyor msunuz diyor.evet diyorum program masaüstüne iniyor ama çalışmıyor.. sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir
     
  7. Cloakengaged

    Cloakengaged Dekan

    Katılım:
    11 Aralık 2008
    Mesajlar:
    5.104
    Beğenileri:
    134
    Ödül Puanları:
    0
  8. alkanally

    alkanally Üyecik

    Katılım:
    28 Şubat 2010
    Mesajlar:
    1
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    herkese merhaba,bende de aynı problem var,silverlight indiremiyorum doğal olaraak da program çalışmıyor.parlak bir fikri olan var mı...
     
  9. Karargaht

    Karargaht Dekan

    Katılım:
    14 Kasım 2007
    Mesajlar:
    9.522
    Beğenileri:
    96
    Ödül Puanları:
    48
    Web'den bağlanmayı denediniz mi ? Aynı mı ?
     
  10. muratflash

    muratflash Rektör

    Katılım:
    9 Kasım 2008
    Mesajlar:
    13.065
    Beğenileri:
    142
    Ödül Puanları:
    63
    Arkadaşlar şöyle bişey olabilirmi... Benimkisi sadece tahmin eğer işletim sistemleriniz orijinal değilse silverlight bu yüzden düzgün çalışmıyor veya yüklenmiyor olabilirmi?... Ben hep orijinal sistem kullandığım için bilemiyorum...Sadece tahmin ettim.. Tabii birde bu sorunları yaşayan arkadaşlar ttnet kullanıcısı değilmi??.. TTnet kullanıcısı olma şartı varda...
     
  11. lauset

    lauset Doçent

    Katılım:
    1 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    599
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Problem " Live ile ilgili " yüklü programlardan kaynaklı olabilir onda da silverlight sürümü mevcut onun için kaldırmanız gerekiyor.çakışma olabilir.kaldırdıktan sonra tekrar deneyin kurmayı.
     
  12. TBM

    TBM Dekan

    Katılım:
    28 Ekim 2008
    Mesajlar:
    5.271
    Beğenileri:
    24
    Ödül Puanları:
    38
    silverlight 3 yükleyin bide
     
  13. suspicious_mind

    suspicious_mind Üyecik

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    6
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    güvenlik ayarlarıyla ilgili sıkıntıda olabilir sadece programlara takılmayın
     
  14. sin2018

    sin2018 Üyecik

    Katılım:
    25 Ocak 2010
    Mesajlar:
    13
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Hafta sonu yığılma yaşandı belirli bir kullanıcıdan sonra servisleri kapatıldı
    saat 19:00-22:00 arası bu tarz sorunlar olabilir
    nede olsa TTnet alıştık artık sağlam alt yapı kurmadan bakır kablolar üzerine birde tv çıkardılar, deliricem online oyunlarda lag artışı hit oldu
     
  15. Rapx

    Rapx Asistan

    Katılım:
    12 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    202
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    18
    ben de aynı sorun var, sistemim xp pro sp 3 orjinal, bende film izlemek istedğim zaman aynı sorunu alıyorum. Ama tv izlerken bi sorun olmuyor
     
  16. telefoon

    telefoon Üyecik

    Katılım:
    17 Kasım 2010
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaslar ben tivibu ya uye oldum ve tivibu yu actıgımda atlatarak ilerliyor yani hızli geciyor konusmaları felan yarım veriyor sonrada cızırdamaya baslıyor ttnet e basvurmama ragmen hala bu sorunu yasıorum adsl hizi 8 megabit ne yapabilirim yardim lutfen
     
  17. Sinan Çetinkaya

    Sinan Çetinkaya Üyecik

    Katılım:
    7 Ekim 2010
    Mesajlar:
    43
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    TTNet'in ışıkhızında interneti böyle birşey işte, mum ışığı hızı...
    Adamlar boşuna mı "8 Mbit'e kadar" diyor. Size 8 mbit hız veriyoruz demiyorlar ki, 8 mbit'e kadar diyor. Bu, o an bağlantının rezalet olma durumuna göre 8 mbit'e kadar hız veririz demek oluyor :D
    Tivibu'ya sırf Kenan Sofuoğlu'nun WSS yarışlarını izlemek için üye olmuştum, Moto2'e geçince gerek kalmadı. İyi ki hatırlattın gidip iptal ettireyim :)
     
  18. telefoon

    telefoon Üyecik

    Katılım:
    17 Kasım 2010
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaslar ben tivibu ya uye oldum ve tivibu yu actıgımda görüntü atlatarak ilerliyor yani hızli geciyor konusmaları felan yarım veriyor sonrada cızırdamaya baslıyor ttnet e basvurmama ragmen hala bu sorunu yasıorum.
     
  19. muratflash

    muratflash Rektör

    Katılım:
    9 Kasım 2008
    Mesajlar:
    13.065
    Beğenileri:
    142
    Ödül Puanları:
    63
  20. misken

    misken Asistan

    Katılım:
    27 Ekim 2009
    Mesajlar:
    109
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Acaba uygulama kullandığınız işletim sistemine uygun olmayabilir mi? Uyumluluk modunda çalıştırmayı denediniz mi ?

    Ya da web üzerinden farklı tarayıcılarla (ie,firefox,chrome,opera,maxthon vs.) çalıştırmayı denediniz mi ?
     

Sayfayı Paylaş