Temiz Nikon S3300 - 16mp sıfır ayarında fotograf makinesi + hediye aksesuarlar. ACİL

Bu konuyu okuyanlar

tzdndm

Öğrenci
Katılım
21 Nisan 2011
Mesajlar
35
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ürünü Aralık 2012 gibi satın aldım. Garantisi, Faturası ve tam kutu içeriği ile eksiksiz durumdadır. Yanında 35cm kadar uzayabilen Tripod, Su geçirmez çok kaliteli Vanguard taşıma çantası ve 8GB SDHC Toshiba hafıza kartı vereceğim. Üründe aynı zamanda kablosuz özellikte mevcuttur. WiFi özelliğine sahip bir hafıza kartı ile kullanırsanız. Ortamdaki kablosuz ağ'ı kullanarak doğrudan bir başka bilgisayara veya internete yükleme yapabilirsiniz. Hafıza kartını, tripod'u ve çantayı ürün ile birlikte satın aldım. Her biri sıfır kadar temiz durumdadır. HTC One X kullandığımdan ve fotograf çekmek olsun, çekilen fotografı paylaşmak veya upload etmek olsun bütün işimi gördüğünden bu fotograf makinesini ve yanında aldığım aksesuarlarıda çok fazla kullanmadım. Belki 40-45 kez fotograf çekmişimdir diye tahmin ediyorum. İlkbahar ve Yaz aylarında aile bireyleri kullanır diye bekledim fakat kimse rağbet göstermeyince fazlalık duruma düştü. Arka kısım camı 3" dir. Nokia N95'in ekranı ile aynı büyüklüktedir.

Ürün temizdir, sorunsuzdur, sıfırından ayırt edemeyeceğiniz durumdadır. Cihaz çok kullanılmadığından bataryasının kullanım ömrüde sıfırına yakındır.
Acil satılıktır. İlanda 260TL yazıyor fakat ciddi alıcı için önemli indirim yapabilirim. Ayrıntılar için 0544 737 81 04 numaralı telefondan tarafıma ulaşabilirsiniz. İsmim Volkan.

İlan linki : http://www.sahibinden.com/ilan/alis...kon-s3300-garantili-faturali-131044455/detay/
 
Üst