Telefon Tasarımı ve Kutu İçeriği

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AdminisTraktör

Müdavim
Katılım
20 Temmuz 2017
Mesajlar
6,866
Reaksiyon puanı
5,171
Puanları
113
Her iki telefonda tamamen camdan oluşuyor. S9 un boyutuna göre ağırlığının fazla olması G7 ye göre daha güzel izlenim yaratıyor.

S9 un G7 den yarım santim daha fazla kalın olması kağıt üzerinde dezavantaj olarak görülsede edge paneli sayesinde s9, g7 den çok daha ince gözüküyor.

Tasarım anlamında g7 ye geçişte en çok zorlandığım nokta ses kontrol tuşlarının yeri oldu. S9 da bu tuşlar telefonun üst kısmına daha yakındı g7 de ise biraz daha aşağıda. Ne zaman telefonunun sesini kısmak istesem, sesi yanlışlıka sonuna kadar açıyorum. Tuş konumlandırması sanki biraz standartlardan farklı gibi. Tabi Lg nin tasarım geçmişine baktuğımızda bu durum gayet normal geliyor. Ses açma tuşlarının kameranın altında olduğu g2 g3 g4 modellerini kim unutabilir ki?

images


Kutu ve kutu içeriğini tek cümle ile özetleyecek olursam s9 a muazzam g7 ye eh işte derdim.

S9 kutusunun etrafına sarılı telefonun rengi ile aynı renkte s9 sembolü içeren bir şey bulunuyor. İlk başta bu kartonu çıkarıyorsunuz ve ortaya kauçuk hissiyatlı çok kaliteli bir kutu çıkıyor.

G7 de ise sadece kartondan bir kutu bulunuyor. Kutunun içinde iki tane baoding topu koymak zorunda kaldım çünkü kutu boşken çok zor açılıyor. Açılması için en az 10 kere sallamanız gerekiyor.


S9 kutusunun içinden s9 akg kulaklık ve telefonun rengine göre piyano siyahı/beyazı renklerinde adaptör çıkıyor. Adaptör kablosunu açıkcası hiç sıkıntı yaşamadan 1 yıl kullandım. Kablonun boyu 1.5 metreydi ve şimdiye kadar kullandığım en kaliteli sarj kablosuydu.

G7 nin kutusundan ise bir tane lg kulaklık(QuadBeat değil) bir tane beyaz şarj aleti ve bir metre boyunda normal bir kablo çıkıyor.


Eğer ki s9 ve g7 ye tasarım ve kutu için puan verecek olursam puanlamam aşağıdaki gibi olurdu.



S9
Tasarım 9.7/10
Kutu İçeriği 9.5/10

LG G7

Tasarım 9.4/10
Kutu içeriği 6/10
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst