Teknobiyotik üzerinden alışveriş yapıcaklar birkaç kez düşünsün!

Bu konuyu okuyanlar

Tobey Parker

Öğrenci
Katılım
17 Şubat 2019
Mesajlar
20
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
25
Merhabalar,iyi forumlar dilerim.Başlıktan görebileceğiniz üzere de konu belli "Teknobiyotik" sayfası üzerinden alışveriş yapacaklar 2,3 hatta 4 kere düşünsünler çünkü ben hayatımda bu kadar saygısız bir firma daha görmedim.Konuyu şöyle açıklayayım "Teknobiyotik" firmasının youtube sayfasında 2200TL'ye satılan bir oyuncu bilgisayarı vardı ve bunun fiyatı dün 200TL arttı.Bu olay garibime gitti ve;
-Saniye başı zam geliyor bilgisayara,yazdım.
-Video ne zaman yayınlandı siz ne zaman yazıyorsunuz ? Arada saniye yok eğer saat ve takvim okuma sorununuz varsa çözmelisiniz,yazdı ki belirttiğim gibi dün bi 100tl+100tl zam gelmişti.Onu geçtim saniye başı zamdan herhalde gerçek bi anlam çıkarmayı bekliyor arkadaş.
-@teknobiyotik Bence sizin mecazi terimleri çözmeniz gerekiyor,cevabını yazdım.
-mecazi terimlerin kitabını yazarız, önce sen zamanda yolculuğu tamamla ve günümüze gelip yorumunu yazmayı öğren... deyip yaşın küçük dedirtmeye getirdi.
-@teknobiyotik Çok böyle konuşma bakalım sen,dedim ve sonra başka yanıt gelmedi.
Buna benzer olaylar da çok yaşanmış ayrıca alacaksanız tekrar düşünün derim...
Bi de bozuk bir mal gönderip ben buna sitem etsem herhalde küfür falan edecek.
Dediğim gibi durum bundan ibaret alacak arkadaşlar bir kez daha düşünsün
 

meefes

Asistan
Katılım
31 Temmuz 2019
Mesajlar
149
Reaksiyon puanı
80
Puanları
28
V 3.5 killer için de böyle yaptılar. Alcaktım ama 3 günde 200 TL zam yaptılar. Şuan çıkış fiyatından 800 tl daha fazla tek kasa için 50 TL'lik yükseltme yapılmış..(dolar düşerken)
 

KimBuGamzeli

Müdavim
Katılım
20 Mart 2016
Mesajlar
3,687
Reaksiyon puanı
1,821
Puanları
113
Güvenilir değil orası. Çok özentiler. Özellikle İngilizce seviciliği var onlarda. YouTube videolarının hangisini açarsam açayım Windows üzerinden videolarının hepsinde Windowsun dili ingilizce yani türkçe değil hatta yorumlarda yazmıştım neden türkçe kullanmıyorsunuz ingilizce kullanıyorsunuz dediğim de çok saçma cevap almıştım. Bunu da şunun için sordum bazı videolarında sistemi optimize etme hızlandırma gibi ayarları gösteriyorlar dil ingilizce olduğu için bilmeyen insanlar kendi sistemlerin de o ayarları yarım saat arıyorlar çünkü. Ben sevmiyorum kendilerini. Marka seviciliği de çok bunlarda. Özellikle Dark, AsRock, Galax gibi markaların fan boyluğunu yapıyorlar. Benim bildiğim kadarı ile dark markası Rampage markasından bile daha kalitesiz.
 
Üst