Tatilin Keyfini Avea İle Çıkarın.

Bu konuyu okuyanlar

Ecevit BIKTIM

Müdavim
Katılım
11 Şubat 2009
Mesajlar
2,443
Reaksiyon puanı
26
Puanları
0
Avea'nın uçak biletinden giyime, elektronikten gıdaya kadar farklı sektörlerde hayata geçirdiği indirimler bir ay içinde 60.000'den fazla Avealı'ya 1 Milyon TL'ye yakın avantaj sağladı.

Abonelerine sadece mobil iletişim hizmetinde değil hayatın her alanında ayrıcalıklar sunan Avea, 2009 yılı başında gençlik platformu Patlican üyeleri için başlattığı indirimli alışveriş fırsatını yeni markalarla zenginleştirerek tüm abonelerine ulaştırıyor. Avea, 4 Haziran'da hayata geçirdiği Doya Doya Alışveriş Kampanyası ile otomobilden elektroniğe, uçak biletinden tatile, oyuncağa kadar birçok seçkin markada yüzde 40'a varan indirim fırsatı sunuyor.
Avea'nın sunduğu indirim fırsatından tatilin ilk ayında 60 binden fazla Avealı faydalandı. Toplam 4.1 milyon TL tutarında alışveriş gerçekleştirilen kampanya kapsamında Avealılara yaklaşık 1 milyon TL değerinde avantaj sağlandı. Kampanyada aboneler, en çok giyim, oyuncak, uçak bileti ve online alışveriş indirimlerinden faydalandı. Avea, abonelerinin en çok tercih ettiği giyim markaları olan YKM De Facto ve Bisse'de toplamda 25,200 kişiye alışverişte indirimler sundu. 3,700 kişi Atlas Jet'le indirimli uçarken, oyuncakta ise Toyiki 10,300 kişiye ulaştı.

avea1246608010.jpg

Avealılar tatilin keyfini indirimli alışverişlerle çıkarıyor.

Avea; marka işbirlikleri kapsamında, Topkapı Palace ve Kremlin Palace'ın da içinde bulunduğu World of Wonders otellerinde yüzde 40'a varan indirimler ve Atlasjet ile yapılan uçuşlarda yüzde 10 indirim sunarak abonelerinin yaz tatillerini doya doya geçirmelerini sağlıyor. 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Avea aboneleri, Hepsiburada.com, KFC, Medical Park, Mitsubishi, Pizza Hut, Casper, Atasun Optik, SPX ve Sürat Kargo'da da yüzde 40'a varan özel indirimlerden yararlanıyor...
Kampanyadan faydalanmak isteyen Avealıların, kampanya dahilindeki markanın adını yazıp 4580'e kısa mesaj göndermeleri ve gelen şifre ile cep telefonu numaralarını markaların satış noktalarına ya da çağrı merkezlerine bildirmeleri yeterli. 4580'e gönderilen SMS'ler 1 SMS / 2 kontör ile ücretlendiriliyor. Aboneler ayrıca, BILGI boşluk MARKA ADI yazıp 4580'e kısa mesaj göndererek her marka için sunulan teklif detayını öğrenebiliyor.

Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net
 

NikeSteeL

Müdavim
Katılım
13 Mart 2009
Mesajlar
8,420
Reaksiyon puanı
131
Puanları
63
Evet Bende Hepsiburada Com ALışverişimde Kullanmıştım %5 indirim yapmıştı 9 TL indirmişti Avea Alışverişimi Saolsun
 
Üst