Talisca Zam Yoksa Yok!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Anderson Talisca Beşiktaş yönetimine rest çekti. Portekiz basınında çıkan habere göre maaşının iki katını isteyen Talisca, isteği karşılanmazsa İstanbul'a dönmeyecek.


talisca-21-444444444.jpg


Portekiz basınında yer alan habere göre Beşiktaş’ın bir yıllık kiralama opsiyonunu kullanarak takımda tutmak istediği Anderson Talisca, siyah-beyazlı yönetime rest çekti.

Record gazetesindeki haberde bir yıllık opsiyon için Beşiktaş ile Benfica arasındaki anlaşmanın sağlandığı, ancak Brezilyalı yıldızın maaşına zam istediği belirtildi.

Buna göre geçen yılki ücretinin yaklaşık iki katını talep eden Talisca, bunun gerçekleşmemesi halinde geri dönmeyeceğini kulübe bildirdi. 2016-2017 sezonunda 17 gol 6 asistle muhteşem bir performans sergileyen Talisca’nın bu restinin ardından neler yaşanacağı merak konusu. Siyah-beyazlı yönetim alternatifleri hazır tutmaya çalışırken Talisca’yla yapılan pazarlıkların bir krize dönüşmemesi için de mücadele veriyor.

Menajeri açıkladı

Öte yandan Talisca’nın menajeri Jesse Carvalho da gazeteye yaptığı açıklamalarda Manchester United iddiaları hakkında bir bilgisi olmadığını söylerken, “Bize gelen herhangi bir teklif olmadı. Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağını bekleyip göreceğiz. Bir görüşme daha yapmamız gerekiyor” diye konuştu. Bu sözlerle Carvalho, Mancheser United iddialarını da kesin bir dille yalanlamış oldu.

Anderson Talisca Beşiktaş yönetimine resti çekti
 

Sx105rRomules

Müdavim
Katılım
30 Mayıs 2017
Mesajlar
1,404
Reaksiyon puanı
177
Puanları
63
en son zam yapacaklar fikret orman diye duymuştuk noldu o habere ?
 
Üst