Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimden geldiğince taksi kullanmamaya çalışıyorum. Bir de metroların son seferini yaptıktan sonra en uzağa gidecek müşteriyi kapma yarışları yok mu yakın mesafeyi almıyorlar alırlarsa da yüzü asık bir şekilde insanın enerjisini emiyorlar.
Tasvip edilecek bir şey değil. Lakin Taksiciler odası,Verilmiş Plaka, Plaka Borsası, Gece gündüz çalışan şöförler ve durak sahipleri bu sektörden ekmek yiyor ve taksicilik başka hiçbir kisve altında yapılması mümkün değil. Aynı bitcoin de olduğu gibi devletin denetimi altında olmadığı ve taksicilik faaliyetinde bulunmak istiyorsa taksi plakası edinmesi gerektiği halde devletin denetimi dışında taksicilik yapması şöförü çileden çıkarıyor.Yurtdışında ABD'de lisans sistemi burada plaka olarak işliyor ve borsası olduğu için kıymetli. 1.5 milyonunu gayrimenkule bağlamak istemeyen, taksiye yatırıyor.
Şöförler kaba saba, vurdum duymaz, araçlar da sigara içiliyor şöför günlük yevmiye 200₺ yi doğrultabilmek içinj kuralları esnetiyor . İndi bindi 10₺ de oldu yine hala aynılar en azından biraz disiplin getirilirse vatadandaş da öğlen 3 te beni almadı diye isyan etmez. Velhasılkelam UBER taksicilik yapacaksa " plaka" ya da ABD de ki Lisans satın almak zorunda. Buda onların işine gelmiyor. Keza google,facebook, booking.com gibi.