Tablet Alma Rehberi 1000-2500TL

Sizin tercihiniz hangisi?

  • Samsung Galaxy Note Pro 12.2

    Kullanılan: 19 26.8%
  • Apple İpad Air 9.7

    Kullanılan: 42 59.2%
  • Sony Xperia Z2 10.1

    Kullanılan: 1 1.4%
  • Samsung Galaxy Note 10.1

    Kullanılan: 1 1.4%
  • Sony Xperia Z 10.1

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Samsung Galaxy Tab S 10.5

    Kullanılan: 8 11.3%

  • Kullanılan toplam oy
    71

Bu konuyu okuyanlar

Vikings

Müdavim
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
9,621
Reaksiyon puanı
91
Puanları
48
Merhaba,

Bu konuda 1000-2500TL arası alabileceğiniz tabletler hakkında bilgi vermeye çalışıcam.

125044238-1-samsung_sm_p902_galaxy_note_pro_12_2_3g_black_tabl.jpg


Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Note Pro 'ya bakıcak olursak cidden güzel bir tablet, 2000-2500TL arasında alabileceğiniz en iyi tabletlerdendir.

2560 x 1600 yani 2K ekran çözünürlüğü bulunmaktadır buda çok keskin görüntü sunmaktadır, film izlerken veya farklı işlerinizi yaparken keskin görüntünün kalitesinin keyfini çıkartabilirsiniz :)

9500mAh Bataryası ile çok uzun bir kullanım sunuyor, yeterli olucağını düşünüyorum tüm işlerinizi yapıp eve geldiğinizde şarja takıyım kapanmasın korkusu olucağını sanmıyorum :) '' 12 saat '' kullanım süresi veriliyor buda ekran süresi oluyor bildiğim kadarı ile yani full ekran açık 12 saat kullanım.

Exynos 5 Octa 5420 Quad-core 1.9 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 İşlemcisi ile gelmektedir ve 4 Çekirdeklidir, tüm oyunları ve tüm uygulamaları sorunsuz akıcı ve stabil bir şekilde çalıştırıcağının garantisini verebilirim bu konuda şüpheniz olmasın yıllarca istediğiniz her uygulama ve oyun için sorunsuz kullanım sunucaktır.

3GB DDR3 ram ile gelmektedir, 3GB ram günümüz için gayet yeterli bir miktardır her uygulamayı oyunu ve işlerinizi kasma donma olmadan akıcı şekilde yapmanızı sağlayacaktır kısaca.

8MP Kamerası bulunmaktadır ve gayet kaliteli güzel fotoğraflar çekiyor, 1080P Video kayıt edebiliyor ( kamera konusunda pişman ediceğini düşünmüyorum gayet tatmin edici )

Şu anda Android 4.4.2 Kitkat sürümünü kullanıyor en yeni sürümlerden birisidir, ileride çıkan yeni sürümleride alıcağını söyleyebilirim.

Mali-T628 MP6 Grafik işlemcisini kullanmaktadır ( kabaca ekran kartı ) yeterli bir performansı vardır pişman ediceğini hiç sanmıyorum.

Tablet hakkında kısaca sizi pişman etmeyeceği ve her yönü ile tatmin edici bir tablet olduğunu söyleyebilirim.

Fiyatı: 1,699 ie 2,499 TL arasında değişiklilik gösterebilir.

Oyun performansı;
[video=youtube;DZFFA-M6l8g]http://www.youtube.com/watch?v=DZFFA-M6l8g[/video]

------


ipad-air.jpg


Apple İpad Air 9.7


Air'e bakmadan önce İos işletim sisteminden bahsetmek istiyorum, bildiğiniz üzere Applenin Tablet ve Telefonlarında İos işletim sistemi kullanılıyor, bazı kısıtlamaları olsada ( güvenlik adına ) Android cihazlara göre çok daha stabil ve performanslı çalışan bir işletim sistemidir.

İpad Air de 1GB ram olmasına rağmen Android tablette ki 3GB ram ile aynı performansı vericeğinin garantisini verebilirim çünkü aşırı ram tüketen bir işletim sistemi değil bu yüzden donma kasma gibi bir sorunları yoktur, donanımı düşük diye aklınızı karıştırmasın arkadaşlar her şey donanım değil :)

2048 x 1536 2K Retine ekranlı bir tablettir gayet keskin görüntüler vermekte oyun,film ve diğer işlerinizi yaparken memnun ve tatmin eden bir ekrana sahiptir arkadaşlar bu konuda sıkıntınız olmasın.

Pil ömrü olarak 10 saat bir süresi var, müzik film internette gezinme gibi seçenekler sunuluyor ve gayet tatmin edici bir şarj süresi var, kenarda beklerken 3 günden sonra şarjın azaldığını görüceksiniz :)

1GB DDR3 ram ile gelmektedir ve bu 1GB ram sizi şaşırtmasın çünkü bu kadar ünlü ve zengin bir marka neden 2 veya 3GB ram koymasın? çünkü gerekmiyor gayet Stabil ve akıcı çalışan işletim sistemi olduğu için ram tüketimi android'e göre kat kat az, sizi asla üzecek bir performansı yoktur aksine görüp görebileceğiniz en performanslı tabletlerden biridir.

Apple A7 dual-core 1300MHz Cyclone (ARM v8-based) Yani Applenin kendi üretim A7 işlemcisi ile gelmektedir ve 64 bit mimariya sahiptir, 64 bitten bahsedicek olursak bilgisayarımızda bulunan 32 ve 64 bit olayının tablete taşınmış hali olarak düşünün, her işinizi yaparken çok daha fazla performans sunmaktadır ve iler ki zamanlarda 64bit destekli oyunlar ve uygulamalar çıkarsa sizi yarı yolda bırakmıyor :)

PowerVR G6430 (quad-core graphics) Grafik işlemcisi bulunmaktadır, gayet kaliteli bir grafik işlemcidir oyunlarda ki kaliteyi gördükten sonra zaten anlayacaksınız pek bahsetmek gerekmiyor tatmin edici performanslı bir grafik işlemcisidir.

5MP Kamera bulunmaktadır ama sizi kamera aldatmasın önemli olarak kameranın çözünürlüğü değil kalitesi lensleridir, 10 milyara bile alıcağınız pro fotoğraf kameralarının bile 8-13MP kameraları oluyor tabi bu kameralar ile kaliteli fotoğraf çekmenize yardımcı olan özellik lenslerdir, kamera olarak apple çok kaliteli lenslere sahiptir cidden sizi kamera konusunda yarı yolda bırakıcağını sanmıyorum, İpad ve İphone kullanıcısı olarak Apple cihazlarının kameraları gayet tatmin edicidir '' 1080P video kayıtıda yapmaktadır ekleyelim ''.

Kameradan bahsedersek Ağır çekim modu vardır Saniyede 120 kare çekim sunuyor mesela havuza atlarken ağır çekimde kendinizi çekerseniz çok eğlenceli görüntüler yakalayabilirsiniz, filmlerde veya internette izlediğimiz ağır çekim videolarını hatırladınızmı? işte ağır çekim modu o oluyor :)

İos 8 ile yeni bir özellik geliyor, Ağır çekimin tersi :) artık ağır çekimin yanında hızlı çekimimizde olucak, mesela kamerayı çalıştırıp gün batımına koyarsanız ve gün battıktan sonra videoyu izlerseniz gün batımını hızlı bir şekilde izleyebilirsiniz, böylece keyifli videolar çekebilirsiniz.

Şu anda ios'un en son sürümü 7.1.2 kullanmaktadır, ios 8 çıktıktan sonra hemen alıcağının garantisini verebilirim çünkü Apple görüp görebileceğiniz en iyi güncelleme desteği sunan şirketlerden birisidir, güncellemeler ile cihazlarını asla yarı yolda bırakıyor '' beli bir süreye kadar '' Cihazları için 4-5 yıl kullanım sunduğunu söyleyebilirim '' sağlam bakıldığında ''.

İpad air hakkında söyleyebileceğim eksilerden birisi, galaxy note pro gibi kalemi olmaması, eğer kalemle işleriniz varsa bu tablet sizi üzebilir tabi kalemle işiniz yok ise alabileceğiniz en iyi tabletlerden birisidir.

Kamera, stabilite, performans, güncelleme, malzeme kalitesi ve sayamadığım bir çok özelliği ile sizi asla pişman edicek bir cihaz değildir ve benim tavsiye ettiğim bir üründür.

Fiyatı: 1,100 ile 1,300 TL arasında değişiklilik gösterebilir.

Oyun performansı;

[video=youtube;gRL2qp7kCvU]http://www.youtube.com/watch?v=gRL2qp7kCvU[/video]
[video=youtube;8Fjp0azUQRs]http://www.youtube.com/watch?v=8Fjp0azUQRs[/video]

------

xperia-z2-tablet-display-a-viewing-experience-7a2fe39ec284609049d392e8c110c5ec-940.jpg



Sony Xperia Z2 10.1

Sony gayet kaliteli cihazlar üreten bir firmadır, telefonları olsun tabletleri olsun her zaman destek verdiğim bir markadır, eğer aklınızda Sony Xperia Z2 tablet almak varsa hiç düşünmeden almanızı öneririm.

Tabletten biraz bahsedicek olursak;

1920x1200 Çözünürlüye sahiptir, Air ve Note Pro'da bulunan 2K ekran tabikide 1080P ekrana göre daha iyi fakat ekran çözünürlüğü gayet tatmin edici keskin görüntü sunuyor, 2K ekranı o kadarda aratıcağını sanmıyorum kısaca tatmin edici bir ekrana sahiptir.

6000mAh bataryası vardır, pil ömrü gayet yeterli olucağını düşünüyorum, sonuçta diğer tabletler gibi 2K ekranı olmadığı için daha az pil tüketimi olucaktır.

İşlemci denildiği zaman aklıma gelen işlemci Qualcomm'un Snapdragon işlemcisidir, bu tabletde Qualcomm APQ8064T Snapdragon 801 Quad-core 2300MHz işlemcisi bulunmaktadır 4 Çekirdeklidir en performanslı en iyi işlemcilerden biridir, 3GB DDR3 Ram'a sahiptir ve Adreno 330 Grafik işlemcisi bulunmaktadır. Androide donanım denildiğinde Snapdragon ve Adreno gelir aklıma, Snapdragon 801 ve Androd 330 ile oyunlarda en son performansı alıcağınızı ve 3GB ram ile birlikte akıcı stabil bir kullanım sunucağını söyleyebilirim bu konuda asla pişman etmez :)

8MP Kameraya sahiptir ve Kamera denilince aklıma gelen Sony,Apple ve Nokia'dır şu anda piyasada en kaliteli fotoğraflar sunan markalardan birisidir Sony ve cihazları, Kamera konusunda sizi asla pişman ediceğini düşünmüyorum, 1080P Video çektiğinide belirtmek gerek.

Kamera olarak sony'in değişik modları var, ekrana dinazorlar vb şeyler çıkartabiliyorsunuz çok güzel ve eğlenceli görünler yakalayabilirsiniz.

Z2'nin en büyük özelliği ise Su ve Toz geçirmemezliğidir :) suyun altına sokup fotoğraflar bile çekebilirsiniz, yıkayabilirsiniz :)

Android 4.4.2 Kitkat sürümünü kullanmaktadır şu anda diyebiliyorum ve ileride son çıkan sürümleri alıcağınıda söyleyebilirim.

Kamera, Malzeme kalitesi, Ses, Kamera ve sayamadığım bir sürü güzel yanları olan bu tablet sizi pişman etmeyeceğinin garantisini verebilirim :)

Fiyatı: 1,999 ile 2,499 TL arasında değişiklilik gösterebilir.

Oyun performans 5.05'ci dakikadan sonra başlıyor;
[video=youtube;uREsPHFGEdE]http://www.youtube.com/watch?v=uREsPHFGEdE[/video]

------

Samsung Galaxy Note 10.1

tr_SM-P6000ZKATUR_000216155_Combi_black


Bu tablet hakkında söylenecek pek bir şey yok gibi, Abisi Note Pro'nun donanımına benzer bir donanım kullanmakta, en az onun kadar performansı stabilitesi vardır.

2560x1600 2K Ekranı vardır gayet tatmin edici ve güzel bir tablet, fiyatıda abisi Note Pro 'ya görede gayet uygun :)

8220mAh Batarya ya sahiptir bir günü çok rahat çıkartıcağını hatta 2 gün idare edebileceğini söyleyebilirim, tüm işlerinizi üzerinde sorunsuz yapabileceğiniz fiyatıda gayet makul bir tablettir.

1.9 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 4 Çekirdekli işlemcisi var buda demek oluyor ki oyunlarda veya diğer işlerinizde gayet performanslı akıcı stabil bir şekilde kullanım sunucağını gösteriyor.

Grafik işlemcisi hakkında şu anda bilgim yok fakat abisi Galaxy Note Pro'nun grafik işlemcisi kadar gayet tatmin edici bir performans sunacaktır.

3GB DDR3 Ram kullanmaktadır buda demek oluyor ki tüm işlerinizde hiç bir sıkıntı yaratmayacaktır istediğiniz oyunu ve uygulamayı tam performansta keyfini çıkartabiliceksiniz.

Galaxy Note Pro'da da söylediğim gibi Samsung'un kamerası cidden tatmin edici, bu tablette de 8MP kamera bulunmaktadır ve gayet tatmin edici güzel canlı renkli fotoğraflar sunmakta, 1080P Video çekmektedir.

Android 4.3 veya 4.4.2 Kitkat kullandığını düşünüyorum, büyük ihtimal Kitkat almıştır bile :) kısaca android işletim sistem sürümüde gayet iyidir sıkıntı yoktur Kitkat baya performanslı bir sürümdür, Android L Sürümünü eğer alırsa '' büyük ihtimal alıcak gibi gözüküyor '' çok çok daha performanslı ve uzun ömürlü cihaz olucaktır.

Kısaca bu tablette sizi tatmin ve memnun edicektir bu konuda sıkıntınız olmasın, eğer daha uygun bir fiyata Note Pro tablet gibi bir performansa sahip tablet arıyorsanız bu tablet biçilmiş kaftan.

Fiyatı: 1,200 ile 1,700 TL arasında değişiklilik gösterebilir.

Oyun performansı;
[video=youtube;HN5YOaL_51M]http://www.youtube.com/watch?v=HN5YOaL_51M[/video]

------

maxresdefault.jpg


Sony Xperia Z 10.1


Xperia Z tablet abisi Z2 tablet kadar olamasada kendi çapında gayet başarılı bir tablet.

Z2 tabletde olduğu gibi Xperia Z tabletinde 1920x1200 çözünürlüğe sahiptir, tablet gayet tatmin edici bir ekrana sahip film, oyun ve video izlerken sizi pişman ediceğini hiç sanmıyorum.

Bataryasının kaç mAh olduğu hakkında bilgi bulamadım ama diğer tablet gibi bir günü çok rahat çıkartıcağına eminim, batarya konusunda gayet tatmin edici olduğunu düşünüyorum.

Qualcomm APQ8064 Snapdragon Krait Quad-core 1500MHz 4 Çekirdekli işlemci kullanmakta 1.5 GHz hızında çalışmaktadır, Adreno 320 Grafik işlemcisi ve 2GB Ram'a sahiptir.

Günümüze ve ileriye göre pek iç açıcı bir donanımı var gibi gözükmüyor, bu demek değildir ki kötü bir tablet aksine güzel bir tablet ama ileride çıkan yüksek grafikli ve performanslı oyunları sorunsuz çalıştırıcağı konusunda şüpheliyim ama bahsettiğim oyunlar en güçlü oyunlar olduğu için sizi şaşırtmasın, diğer oyunları gayet akıcı stabil bir performansta oynatıcağını düşünüyorum.

Exmor R sensöre sahip 8 MP Kamera bulunamktadır, gayet güzel çekim yapan ve düşük ışıklı ortamlarda bile gayet tatmin edici fotoğraflar çekildi söyleniyor, 1080P Video çekimi sunuyor ve Sony'in kameraya eklediği modlar ile gayet eğlenceli fotoğraflar çekebilirsiniz.

Göze çarpan özelliklerinden birisi ise Su ve Toz geçirmez olması, buda diğer rakiplerine göre büyük bir + :)

Yabancı sitelerden okuyup tam kesin olmasada Android Kitkat 4.4.2 sürümünü kullandığını düşünüyorum zaten Sony xperia tablet z kullanan arkadaşlar yorum olarak sürümünü bizler ile paylaşırlar, sürüm konusunda eğer kitkat ise bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum gayet stabil güzel bir kullanım sunucaktır.

Kısaca alınabilinecek fiyatı uygun güzel bir tablettir, her konuda '' aşırıya kaçmamak şartı ile '' tatmin edici özelliklere sahip güzel bir tablettir.

Fiyatı: 1,300 ile 1,600 TL arasında değişiklilik gösterebilir.

Oyun performansı;

[video=youtube;IgUHRqUZ6Fw]http://www.youtube.com/watch?v=IgUHRqUZ6Fw[/video]

------

Samsung Galaxy Tab S T800 16GB 10.5"

samsung_galaxy_tab_s_10.5_inch_dazzling_white_6.jpg



2560x1600 Çözünürlük ve 288ppi Amoled ekran ile gelmekte, oyun olsun film olsun gayet güzel bir deneyim sunmakta.

7900 mAh bataryası bulunmakta, 7900mAh batarya demek yolculuk sırasında saatlerce film izleyebilmek oyun oynayabilmek demek, bir günü çok rahat çıkartabilir ve kullanımınıza bağla 2 güne kadar gidebilir.

1,9 GHz hızında çalışan Exynos Octa 5420 8 çekirdekli işlemciye sahip, 4 adet A15 ve 4 adet A7 cortex çekirdekleri bulunmaktadır, Mali T-628 grafik işlemcisine sahiptir ve 3GB ram bulunmakta, piyasada bulunan tüm oyunları sorunsuz bir şekilde çalıştıran gayet performanslı bir tablettir, performans konusunda sıkıntı yaratmaz tüm işlerinizi akıcı bir şekilde yapabilirsiniz.

Arka kamera 8 megapiksel'dir 1080p video kaydı yapabilmektedir, öndeki kamera 2.1 megapiksel ve 1080p video kaydı yapabiliyor arka kamera gibi, Samsung tabletlerinin kameralarını hep başarılı bulmuşumdum, gayet güzel dolgun fotoğraflar çekiyor sizi tatmin ediceğini düşünüyorum.

16 ve 32GB dahili hafızası bulunmaktadır, 128GB Hafıza kartı ile hafızası yükseltilebiliniyor.

Android 4.4.2 Kitkat ile gelmekte, TouchWiz arayüzü kullanmaktadır, çoğu kişi TouchWiz arayüzü kasıyor desede en akıcı ara yüzlerinden biri olduğunu düşünüyorum.

Fiyatı: 1,100 ile 1,200 TL arasında değişiklilik gösterebilir.

Oyun performansı;
[video=youtube;veP-EssyeA8]http://www.youtube.com/watch?v=veP-EssyeA8[/video]

------

Teknik bilgileri bir kaç sitelerden öğrendim onun haricinde konu benim tarafımdan hazırlanmıştır.

Eksiklerim veya yanlışlarım olabilir bu yüzden bilgilendirebilirseniz sevinirim, eklememi istediğiniz tabletler varsa söyleyebilirsiniz.

Yanlışımız varsa şimdiden Affola.
 

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Katılım
12 Mayıs 2013
Mesajlar
11,559
Reaksiyon puanı
344
Puanları
83
Yaziyla ilgili yanlara yaklaşık fiyatlarini da yazalim basliklarin fotograflar basligin ustunde degil altinda olmali :) tab s 10.5 da eklenmeli.

Tabletler ile ilgili soyleyecegim sey ise Turkiye malesef halen 2. Sınıf ulke muamelesi gördüğünden ornegin tab s 10.5 yurtdisinda Snapdragon 801 le gelirken ulkemize note 3 deki islemci ile geliyor.
Bu kategoride hem fiyati uygun hem guncelleme destegi olan ipad air tavsiyemdir baska kesinlikle tavsiye etmem
 

Vikings

Müdavim
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
9,621
Reaksiyon puanı
91
Puanları
48
Yaziyla ilgili yanlara yaklaşık fiyatlarini da yazalim basliklarin fotograflar basligin ustunde degil altinda olmali :) tab s 10.5 da eklenmeli.

Tabletler ile ilgili soyleyecegim sey ise Turkiye malesef halen 2. Sınıf ulke muamelesi gördüğünden ornegin tab s 10.5 yurtdisinda Snapdragon 801 le gelirken ulkemize note 3 deki islemci ile geliyor.
Bu kategoride hem fiyati uygun hem guncelleme destegi olan ipad air tavsiyemdir baska kesinlikle tavsiye etmem

Bro düzenleme yetkisini alabilirsem ekleme yapıcam, oyun performansları ile ilgili video koyucam '' unutmuştum '' Tab 10.5 'i de ekleriz sıkıntı yok :)

Eğer kaleme önem veriyor ve işlerim oluyor olsaydı Samsung'dan bir kaç tablet seçerdim, veya Sulu ortamlarda yada tozlu ortamlarda işim olsaydı Z,Z2 olabilirdi.

Kısaca herkes kendine göre tableti belirlemeli ama benim tavsiyem air.
 

Vikings

Müdavim
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
9,621
Reaksiyon puanı
91
Puanları
48
Tüm tabletlerin oyun performansı ile ilgili gameplay videoları eklenmiştir.
 

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Katılım
12 Mayıs 2013
Mesajlar
11,559
Reaksiyon puanı
344
Puanları
83
Rehbere galaxy tab s 10.5 eklemeyi unutmayalim bir de yanlara fiyatlarla yukardan asagi dogru sirala yaziyi hazir mod olmusken :) unutma bu konuyu [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]
 

Vikings

Müdavim
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
9,621
Reaksiyon puanı
91
Puanları
48
Rehbere galaxy tab s 10.5 eklemeyi unutmayalim bir de yanlara fiyatlarla yukardan asagi dogru sirala yaziyi hazir mod olmusken :) unutma bu konuyu @Vikings

Tamam canım halledecem şimdi hepsini unutmuşum bak, videoları eklerken aklımdan çıkmış :)
 

Vikings

Müdavim
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
9,621
Reaksiyon puanı
91
Puanları
48
Samsung Galaxy Tab S 10.5'' Eklenmiştir.

Tablet Fiyatları eklenmiştir.

Bir kaç hata düzeltilmiştir.
 

Vikings

Müdavim
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
9,621
Reaksiyon puanı
91
Puanları
48
Arkadaşlar konuya anket eklenmiştir isteyen oy kullanabilir.
 

What The Hell

Müdavim
Katılım
6 Şubat 2011
Mesajlar
1,995
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
Çok güzel konu olmuş emeğine sağlık. Birde Microsoft'un tabletinide ekleyebilirdin ama aşırı pahalı. :D

Oyum tabiki tartışmasız lider iPad Air'e. :dirol:
 

Vikings

Müdavim
Katılım
5 Aralık 2013
Mesajlar
9,621
Reaksiyon puanı
91
Puanları
48
Çok güzel konu olmuş emeğine sağlık. Birde Microsoft'un tabletinide ekleyebilirdin ama aşırı pahalı. :D

Oyum tabiki tartışmasız lider iPad Air'e. :dirol:

Teşekkür ederim :) Evet pahalılar, tablet denilince kalemle işiniz yoksa bencede air veya retinalı miniden başka bir şey alınmasının taraftarı değilim fakat telefonda bir şey diyemem :)
 

mustafaulukus

Öğrenci
Katılım
27 Nisan 2016
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
34
Yaziyla ilgili yanlara yaklaşık fiyatlarini da yazalim basliklarin fotograflar basligin ustunde degil altinda olmali :) tab s 10.5 da eklenmeli.

Tabletler ile ilgili soyleyecegim sey ise Turkiye malesef halen 2. Sınıf ulke muamelesi gördüğünden ornegin tab s 10.5 yurtdisinda Snapdragon 801 le gelirken ulkemize note 3 deki islemci ile geliyor.
Bu kategoride hem fiyati uygun hem guncelleme destegi olan ipad air tavsiyemdir baska kesinlikle tavsiye etmem
s.a emeklerin için teşekkürler. bana şu konuda da yardımcı olabilir misin? sence hangisini almalıyım öneride bulunabilir misin? teşekkürler.

SAMSUNG T710 GLAXY TAB S2 1.9+1,3 GHZ-3 GB RAM-32GB DISK-8''-CAM- AND.5.0.2

Ipad Mini-16GB WIFI+4G-Siyah-7.9'' Led-Bluetooth-10 Saate Kadar Pil Ömrü-312 Gr
 

utkuakyüz

Öğrenci
Katılım
16 Mart 2016
Mesajlar
36
Reaksiyon puanı
6
Puanları
8
Yaş
43
Merhaba ben taşınabilirliği önemli hafif bir dizüstü almayı düşünürken acaba ipad pro ve klavye alsam yerini tutar mı diyedüşünmeye başladım. Sadece ofisprogramları ve web için düşünüyorum. Sizne dersiniz?
 

Yavuz Kaan

Öğrenci
Katılım
23 Haziran 2016
Mesajlar
43
Reaksiyon puanı
9
Puanları
8
Yaş
25
Merhaba ben taşınabilirliği önemli hafif bir dizüstü almayı düşünürken acaba ipad pro ve klavye alsam yerini tutar mı diyedüşünmeye başladım. Sadece ofisprogramları ve web için düşünüyorum. Sizne dersiniz?
İpad pro almak yerine hp envy 13 i5 modelini oneririm.
 

Ercan Ozkiric

Öğrenci
Katılım
21 Haziran 2017
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
53
Tarih 22/06/2017. Oyın, internet, video, office programları ve eğer mümkünse photoshop mouse ve klavye kullanabileceğim şu 2 tabletten hangisi. Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition yada Samsung Galaxy Tab S 10.5.
Yardımlarınıza teşekkürler.
--- Gönderi Güncellendi ---
Tarih 22/06/2017. Oyın, internet, video, office programları ve eğer mümkünse photoshop mouse ve klavye kullanabileceğim şu 2 tabletten hangisi. Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition yada Samsung Galaxy Tab S 10.5.
Yardımlarınıza teşekkürler.
 

55EnGizli

Öğrenci
Katılım
23 Eylül 2017
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
24
Nvidia k1 i türkiyeye nasıl getirebilirim yada bu tablete sahip olan varsa parasıyla alabilirim
 

RagnarL

Öğrenci
Katılım
20 Kasım 2017
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
39
2000 TL ye alabileceğim en iyi tablet nedir arkadaşlar? Kullanım alanları: İnternet.
 

Sx105rRomules

Müdavim
Katılım
30 Mayıs 2017
Mesajlar
1,404
Reaksiyon puanı
177
Puanları
63
ıpad ler telefonlar kadar rekabetçi değil telefonda o kadar çok seçenek varki tablette ıpad ağırlığı var
 

wlat

Öğrenci
Katılım
2 Ocak 2018
Mesajlar
43
Reaksiyon puanı
2
Puanları
8
Yaş
22
bence tablet alcaksan bütcede varsa ipad
 

omer.glbs

Öğrenci
Katılım
12 Ocak 2018
Mesajlar
8
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
25
Benc ebu listeye Ipad 2017' de eklenmeliydi. Air 2 ile arasında fark var. Ondan iyi açıkçası. Air 2 neden hepinizin gözünde, anlamış değilim. Tüm hız testlerinden hangisinin hızlı olduğu belli. (Liste baya eskiymiş yeni farkettim.) gine de eklenmeli. 2GB ram ve A8 gerçekten iyi bence. İphone 6 yı büyütmüşler
 

zeytinim99

Asistan
Katılım
4 Şubat 2018
Mesajlar
122
Reaksiyon puanı
19
Puanları
18
Yaş
26
Merhaba,

Bu konuda 1000-2500TL arası alabileceğiniz tabletler hakkında bilgi vermeye çalışıcam.

125044238-1-samsung_sm_p902_galaxy_note_pro_12_2_3g_black_tabl.jpg


Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Note Pro 'ya bakıcak olursak cidden güzel bir tablet, 2000-2500TL arasında alabileceğiniz en iyi tabletlerdendir.

2560 x 1600 yani 2K ekran çözünürlüğü bulunmaktadır buda çok keskin görüntü sunmaktadır, film izlerken veya farklı işlerinizi yaparken keskin görüntünün kalitesinin keyfini çıkartabilirsiniz :)

9500mAh Bataryası ile çok uzun bir kullanım sunuyor, yeterli olucağını düşünüyorum tüm işlerinizi yapıp eve geldiğinizde şarja takıyım kapanmasın korkusu olucağını sanmıyorum :) '' 12 saat '' kullanım süresi veriliyor buda ekran süresi oluyor bildiğim kadarı ile yani full ekran açık 12 saat kullanım.

Exynos 5 Octa 5420 Quad-core 1.9 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 İşlemcisi ile gelmektedir ve 4 Çekirdeklidir, tüm oyunları ve tüm uygulamaları sorunsuz akıcı ve stabil bir şekilde çalıştırıcağının garantisini verebilirim bu konuda şüpheniz olmasın yıllarca istediğiniz her uygulama ve oyun için sorunsuz kullanım sunucaktır.

3GB DDR3 ram ile gelmektedir, 3GB ram günümüz için gayet yeterli bir miktardır her uygulamayı oyunu ve işlerinizi kasma donma olmadan akıcı şekilde yapmanızı sağlayacaktır kısaca.

8MP Kamerası bulunmaktadır ve gayet kaliteli güzel fotoğraflar çekiyor, 1080P Video kayıt edebiliyor ( kamera konusunda pişman ediceğini düşünmüyorum gayet tatmin edici )

Şu anda Android 4.4.2 Kitkat sürümünü kullanıyor en yeni sürümlerden birisidir, ileride çıkan yeni sürümleride alıcağını söyleyebilirim.

Mali-T628 MP6 Grafik işlemcisini kullanmaktadır ( kabaca ekran kartı ) yeterli bir performansı vardır pişman ediceğini hiç sanmıyorum.

Tablet hakkında kısaca sizi pişman etmeyeceği ve her yönü ile tatmin edici bir tablet olduğunu söyleyebilirim.

Fiyatı: 1,699 ie 2,499 TL arasında değişiklilik gösterebilir.

Oyun performansı;
[video=youtube;DZFFA-M6l8g]Kaynak: http://www.youtube.com/watch?v=DZFFA-M6l8g
[/video]

------


ipad-air.jpg


Apple İpad Air 9.7

Air'e bakmadan önce İos işletim sisteminden bahsetmek istiyorum, bildiğiniz üzere Applenin Tablet ve Telefonlarında İos işletim sistemi kullanılıyor, bazı kısıtlamaları olsada ( güvenlik adına ) Android cihazlara göre çok daha stabil ve performanslı çalışan bir işletim sistemidir.

İpad Air de 1GB ram olmasına rağmen Android tablette ki 3GB ram ile aynı performansı vericeğinin garantisini verebilirim çünkü aşırı ram tüketen bir işletim sistemi değil bu yüzden donma kasma gibi bir sorunları yoktur, donanımı düşük diye aklınızı karıştırmasın arkadaşlar her şey donanım değil :)

2048 x 1536 2K Retine ekranlı bir tablettir gayet keskin görüntüler vermekte oyun,film ve diğer işlerinizi yaparken memnun ve tatmin eden bir ekrana sahiptir arkadaşlar bu konuda sıkıntınız olmasın.

Pil ömrü olarak 10 saat bir süresi var, müzik film internette gezinme gibi seçenekler sunuluyor ve gayet tatmin edici bir şarj süresi var, kenarda beklerken 3 günden sonra şarjın azaldığını görüceksiniz :)

1GB DDR3 ram ile gelmektedir ve bu 1GB ram sizi şaşırtmasın çünkü bu kadar ünlü ve zengin bir marka neden 2 veya 3GB ram koymasın? çünkü gerekmiyor gayet Stabil ve akıcı çalışan işletim sistemi olduğu için ram tüketimi android'e göre kat kat az, sizi asla üzecek bir performansı yoktur aksine görüp görebileceğiniz en performanslı tabletlerden biridir.

Apple A7 dual-core 1300MHz Cyclone (ARM v8-based) Yani Applenin kendi üretim A7 işlemcisi ile gelmektedir ve 64 bit mimariya sahiptir, 64 bitten bahsedicek olursak bilgisayarımızda bulunan 32 ve 64 bit olayının tablete taşınmış hali olarak düşünün, her işinizi yaparken çok daha fazla performans sunmaktadır ve iler ki zamanlarda 64bit destekli oyunlar ve uygulamalar çıkarsa sizi yarı yolda bırakmıyor :)

PowerVR G6430 (quad-core graphics) Grafik işlemcisi bulunmaktadır, gayet kaliteli bir grafik işlemcidir oyunlarda ki kaliteyi gördükten sonra zaten anlayacaksınız pek bahsetmek gerekmiyor tatmin edici performanslı bir grafik işlemcisidir.

5MP Kamera bulunmaktadır ama sizi kamera aldatmasın önemli olarak kameranın çözünürlüğü değil kalitesi lensleridir, 10 milyara bile alıcağınız pro fotoğraf kameralarının bile 8-13MP kameraları oluyor tabi bu kameralar ile kaliteli fotoğraf çekmenize yardımcı olan özellik lenslerdir, kamera olarak apple çok kaliteli lenslere sahiptir cidden sizi kamera konusunda yarı yolda bırakıcağını sanmıyorum, İpad ve İphone kullanıcısı olarak Apple cihazlarının kameraları gayet tatmin edicidir '' 1080P video kayıtıda yapmaktadır ekleyelim ''.

Kameradan bahsedersek Ağır çekim modu vardır Saniyede 120 kare çekim sunuyor mesela havuza atlarken ağır çekimde kendinizi çekerseniz çok eğlenceli görüntüler yakalayabilirsiniz, filmlerde veya internette izlediğimiz ağır çekim videolarını hatırladınızmı? işte ağır çekim modu o oluyor :)

İos 8 ile yeni bir özellik geliyor, Ağır çekimin tersi :) artık ağır çekimin yanında hızlı çekimimizde olucak, mesela kamerayı çalıştırıp gün batımına koyarsanız ve gün battıktan sonra videoyu izlerseniz gün batımını hızlı bir şekilde izleyebilirsiniz, böylece keyifli videolar çekebilirsiniz.

Şu anda ios'un en son sürümü 7.1.2 kullanmaktadır, ios 8 çıktıktan sonra hemen alıcağının garantisini verebilirim çünkü Apple görüp görebileceğiniz en iyi güncelleme desteği sunan şirketlerden birisidir, güncellemeler ile cihazlarını asla yarı yolda bırakıyor '' beli bir süreye kadar '' Cihazları için 4-5 yıl kullanım sunduğunu söyleyebilirim '' sağlam bakıldığında ''.

İpad air hakkında söyleyebileceğim eksilerden birisi, galaxy note pro gibi kalemi olmaması, eğer kalemle işleriniz varsa bu tablet sizi üzebilir tabi kalemle işiniz yok ise alabileceğiniz en iyi tabletlerden birisidir.

Kamera, stabilite, performans, güncelleme, malzeme kalitesi ve sayamadığım bir çok özelliği ile sizi asla pişman edicek bir cihaz değildir ve benim tavsiye ettiğim bir üründür.

Fiyatı: 1,100 ile 1,300 TL arasında değişiklilik gösterebilir.

Oyun performansı;

[video=youtube;gRL2qp7kCvU]Kaynak: http://www.youtube.com/watch?v=gRL2qp7kCvU
[/video]
[video=youtube;8Fjp0azUQRs]Kaynak: http://www.youtube.com/watch?v=8Fjp0azUQRs
[/video]

------

xperia-z2-tablet-display-a-viewing-experience-7a2fe39ec284609049d392e8c110c5ec-940.jpg



Sony Xperia Z2 10.1

Sony gayet kaliteli cihazlar üreten bir firmadır, telefonları olsun tabletleri olsun her zaman destek verdiğim bir markadır, eğer aklınızda Sony Xperia Z2 tablet almak varsa hiç düşünmeden almanızı öneririm.

Tabletten biraz bahsedicek olursak;

1920x1200 Çözünürlüye sahiptir, Air ve Note Pro'da bulunan 2K ekran tabikide 1080P ekrana göre daha iyi fakat ekran çözünürlüğü gayet tatmin edici keskin görüntü sunuyor, 2K ekranı o kadarda aratıcağını sanmıyorum kısaca tatmin edici bir ekrana sahiptir.

6000mAh bataryası vardır, pil ömrü gayet yeterli olucağını düşünüyorum, sonuçta diğer tabletler gibi 2K ekranı olmadığı için daha az pil tüketimi olucaktır.

İşlemci denildiği zaman aklıma gelen işlemci Qualcomm'un Snapdragon işlemcisidir, bu tabletde Qualcomm APQ8064T Snapdragon 801 Quad-core 2300MHz işlemcisi bulunmaktadır 4 Çekirdeklidir en performanslı en iyi işlemcilerden biridir, 3GB DDR3 Ram'a sahiptir ve Adreno 330 Grafik işlemcisi bulunmaktadır. Androide donanım denildiğinde Snapdragon ve Adreno gelir aklıma, Snapdragon 801 ve Androd 330 ile oyunlarda en son performansı alıcağınızı ve 3GB ram ile birlikte akıcı stabil bir kullanım sunucağını söyleyebilirim bu konuda asla pişman etmez :)

8MP Kameraya sahiptir ve Kamera denilince aklıma gelen Sony,Apple ve Nokia'dır şu anda piyasada en kaliteli fotoğraflar sunan markalardan birisidir Sony ve cihazları, Kamera konusunda sizi asla pişman ediceğini düşünmüyorum, 1080P Video çektiğinide belirtmek gerek.

Kamera olarak sony'in değişik modları var, ekrana dinazorlar vb şeyler çıkartabiliyorsunuz çok güzel ve eğlenceli görünler yakalayabilirsiniz.

Z2'nin en büyük özelliği ise Su ve Toz geçirmemezliğidir :) suyun altına sokup fotoğraflar bile çekebilirsiniz, yıkayabilirsiniz :)

Android 4.4.2 Kitkat sürümünü kullanmaktadır şu anda diyebiliyorum ve ileride son çıkan sürümleri alıcağınıda söyleyebilirim.

Kamera, Malzeme kalitesi, Ses, Kamera ve sayamadığım bir sürü güzel yanları olan bu tablet sizi pişman etmeyeceğinin garantisini verebilirim :)

Fiyatı: 1,999 ile 2,499 TL arasında değişiklilik gösterebilir.

Oyun performans 5.05'ci dakikadan sonra başlıyor;
[video=youtube;uREsPHFGEdE]Kaynak: http://www.youtube.com/watch?v=uREsPHFGEdE
[/video]

------

Samsung Galaxy Note 10.1

tr_SM-P6000ZKATUR_000216155_Combi_black


Bu tablet hakkında söylenecek pek bir şey yok gibi, Abisi Note Pro'nun donanımına benzer bir donanım kullanmakta, en az onun kadar performansı stabilitesi vardır.

2560x1600 2K Ekranı vardır gayet tatmin edici ve güzel bir tablet, fiyatıda abisi Note Pro 'ya görede gayet uygun :)

8220mAh Batarya ya sahiptir bir günü çok rahat çıkartıcağını hatta 2 gün idare edebileceğini söyleyebilirim, tüm işlerinizi üzerinde sorunsuz yapabileceğiniz fiyatıda gayet makul bir tablettir.

1.9 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 4 Çekirdekli işlemcisi var buda demek oluyor ki oyunlarda veya diğer işlerinizde gayet performanslı akıcı stabil bir şekilde kullanım sunucağını gösteriyor.

Grafik işlemcisi hakkında şu anda bilgim yok fakat abisi Galaxy Note Pro'nun grafik işlemcisi kadar gayet tatmin edici bir performans sunacaktır.

3GB DDR3 Ram kullanmaktadır buda demek oluyor ki tüm işlerinizde hiç bir sıkıntı yaratmayacaktır istediğiniz oyunu ve uygulamayı tam performansta keyfini çıkartabiliceksiniz.

Galaxy Note Pro'da da söylediğim gibi Samsung'un kamerası cidden tatmin edici, bu tablette de 8MP kamera bulunmaktadır ve gayet tatmin edici güzel canlı renkli fotoğraflar sunmakta, 1080P Video çekmektedir.

Android 4.3 veya 4.4.2 Kitkat kullandığını düşünüyorum, büyük ihtimal Kitkat almıştır bile :) kısaca android işletim sistem sürümüde gayet iyidir sıkıntı yoktur Kitkat baya performanslı bir sürümdür, Android L Sürümünü eğer alırsa '' büyük ihtimal alıcak gibi gözüküyor '' çok çok daha performanslı ve uzun ömürlü cihaz olucaktır.

Kısaca bu tablette sizi tatmin ve memnun edicektir bu konuda sıkıntınız olmasın, eğer daha uygun bir fiyata Note Pro tablet gibi bir performansa sahip tablet arıyorsanız bu tablet biçilmiş kaftan.

Fiyatı: 1,200 ile 1,700 TL arasında değişiklilik gösterebilir.

Oyun performansı;
[video=youtube;HN5YOaL_51M]Kaynak: http://www.youtube.com/watch?v=HN5YOaL_51M
[/video]

------

maxresdefault.jpg


Sony Xperia Z 10.1

Xperia Z tablet abisi Z2 tablet kadar olamasada kendi çapında gayet başarılı bir tablet.

Z2 tabletde olduğu gibi Xperia Z tabletinde 1920x1200 çözünürlüğe sahiptir, tablet gayet tatmin edici bir ekrana sahip film, oyun ve video izlerken sizi pişman ediceğini hiç sanmıyorum.

Bataryasının kaç mAh olduğu hakkında bilgi bulamadım ama diğer tablet gibi bir günü çok rahat çıkartıcağına eminim, batarya konusunda gayet tatmin edici olduğunu düşünüyorum.

Qualcomm APQ8064 Snapdragon Krait Quad-core 1500MHz 4 Çekirdekli işlemci kullanmakta 1.5 GHz hızında çalışmaktadır, Adreno 320 Grafik işlemcisi ve 2GB Ram'a sahiptir.

Günümüze ve ileriye göre pek iç açıcı bir donanımı var gibi gözükmüyor, bu demek değildir ki kötü bir tablet aksine güzel bir tablet ama ileride çıkan yüksek grafikli ve performanslı oyunları sorunsuz çalıştırıcağı konusunda şüpheliyim ama bahsettiğim oyunlar en güçlü oyunlar olduğu için sizi şaşırtmasın, diğer oyunları gayet akıcı stabil bir performansta oynatıcağını düşünüyorum.

Exmor R sensöre sahip 8 MP Kamera bulunamktadır, gayet güzel çekim yapan ve düşük ışıklı ortamlarda bile gayet tatmin edici fotoğraflar çekildi söyleniyor, 1080P Video çekimi sunuyor ve Sony'in kameraya eklediği modlar ile gayet eğlenceli fotoğraflar çekebilirsiniz.

Göze çarpan özelliklerinden birisi ise Su ve Toz geçirmez olması, buda diğer rakiplerine göre büyük bir + :)

Yabancı sitelerden okuyup tam kesin olmasada Android Kitkat 4.4.2 sürümünü kullandığını düşünüyorum zaten Sony xperia tablet z kullanan arkadaşlar yorum olarak sürümünü bizler ile paylaşırlar, sürüm konusunda eğer kitkat ise bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum gayet stabil güzel bir kullanım sunucaktır.

Kısaca alınabilinecek fiyatı uygun güzel bir tablettir, her konuda '' aşırıya kaçmamak şartı ile '' tatmin edici özelliklere sahip güzel bir tablettir.

Fiyatı: 1,300 ile 1,600 TL arasında değişiklilik gösterebilir.

Oyun performansı;

[video=youtube;IgUHRqUZ6Fw]Kaynak: http://www.youtube.com/watch?v=IgUHRqUZ6Fw
[/video]

------

Samsung Galaxy Tab S T800 16GB 10.5"

samsung_galaxy_tab_s_10.5_inch_dazzling_white_6.jpg



2560x1600 Çözünürlük ve 288ppi Amoled ekran ile gelmekte, oyun olsun film olsun gayet güzel bir deneyim sunmakta.

7900 mAh bataryası bulunmakta, 7900mAh batarya demek yolculuk sırasında saatlerce film izleyebilmek oyun oynayabilmek demek, bir günü çok rahat çıkartabilir ve kullanımınıza bağla 2 güne kadar gidebilir.

1,9 GHz hızında çalışan Exynos Octa 5420 8 çekirdekli işlemciye sahip, 4 adet A15 ve 4 adet A7 cortex çekirdekleri bulunmaktadır, Mali T-628 grafik işlemcisine sahiptir ve 3GB ram bulunmakta, piyasada bulunan tüm oyunları sorunsuz bir şekilde çalıştıran gayet performanslı bir tablettir, performans konusunda sıkıntı yaratmaz tüm işlerinizi akıcı bir şekilde yapabilirsiniz.

Arka kamera 8 megapiksel'dir 1080p video kaydı yapabilmektedir, öndeki kamera 2.1 megapiksel ve 1080p video kaydı yapabiliyor arka kamera gibi, Samsung tabletlerinin kameralarını hep başarılı bulmuşumdum, gayet güzel dolgun fotoğraflar çekiyor sizi tatmin ediceğini düşünüyorum.

16 ve 32GB dahili hafızası bulunmaktadır, 128GB Hafıza kartı ile hafızası yükseltilebiliniyor.

Android 4.4.2 Kitkat ile gelmekte, TouchWiz arayüzü kullanmaktadır, çoğu kişi TouchWiz arayüzü kasıyor desede en akıcı ara yüzlerinden biri olduğunu düşünüyorum.

Fiyatı: 1,100 ile 1,200 TL arasında değişiklilik gösterebilir.

Oyun performansı;
[video=youtube;veP-EssyeA8]Kaynak: http://www.youtube.com/watch?v=veP-EssyeA8
[/video]

------

Teknik bilgileri bir kaç sitelerden öğrendim onun haricinde konu benim tarafımdan hazırlanmıştır.

Eksiklerim veya yanlışlarım olabilir bu yüzden bilgilendirebilirseniz sevinirim, eklememi istediğiniz tabletler varsa söyleyebilirsiniz.

Yanlışımız varsa şimdiden Affola.

---- Mesajlar birleştirildi ----

al dayı al

---- Mesajlar birleştirildi ----

valla al
 
Son düzenleme:

İlterkerem5

Öğrenci
Katılım
18 Şubat 2018
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
29
2018 yılında ki tabletlerin arasına 2500 tl için ipad pro, ipad mini 4, ipad 2017, samsung tab s2 gibi tabletleri de ekleyelim(samsung tab s 2 miydi hatırlamıyorum tam) bu tabletlerde güzel haberiniz olsun

---- Mesajlar birleştirildi ----

2000 TL ye alabileceğim en iyi tablet nedir arkadaşlar? Kullanım alanları: İnternet.
2000 tl için internette gezincek birşey arıyorsan biraz fazla olur. Ama illa 2000 ti diyorsan ipad mini 4 veya samsung ileri seviye diyebilirim
 
Son düzenleme:

inann

Profesör
Katılım
4 Şubat 2018
Mesajlar
2,455
Reaksiyon puanı
953
Puanları
113
İpad mini 4 kullanıyorum bundan önce mini 1 kullanıyodum yaklaşım 7 yıldır ios tablet kullanıyorum gayet kaliteli öneririm
 

refuyanx105k

Öğrenci
Katılım
8 Kasım 2016
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
tablette samsung iyi ama hareket sensörü gps gibi özelllikleri var mı ne kadar doğru çalııyorlar ona da bakılmalı.
 

rubarovan21

Müdavim
Katılım
14 Kasım 2015
Mesajlar
1,009
Reaksiyon puanı
320
Puanları
83
Tablet konusunda iPad’i tek geçerim. Kendinizi biraz daha zorlayabiliyorsanız iPad Pro almanızı öneririm. 10.5’ iPad Pro işinizi görecektir. Ama onun dışında da iPad 2017 alınabilir. Performans konusunda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.
 

Defnen

Asistan
Katılım
13 Mart 2018
Mesajlar
115
Reaksiyon puanı
26
Puanları
28
Yaş
44
Samsung tab a s penli 3 gb exynos 7870 1.6 Octa core 16 GB?

4.5g olan exynos 7870 1.6 Octa core 2 GB ram 16 gb tab a mi?

1 GB ram çok fark ettirir mi ?
Sadece film ve internet için kullanıcam
 

interstellar

Öğrenci
Katılım
30 Haziran 2016
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
38
Slm bir tablet almak istiyorum.eskisi ı pad di.telf.samsung s7edge.ne önerirsiniz.video ,foto, sosyal medyayı , uygulamaları youn kullanıyorum.kamerası iyi olmalı.hafıza nekadar olmalı?
 

KNMX

Müdavim
Katılım
2 Temmuz 2017
Mesajlar
6,936
Reaksiyon puanı
3,747
Puanları
113
iPad güzel bence.
 

Son mesajlar

Üst