Survivor’da Kim Elendi? 16 Nisan Akşamı Yemek Ödülünü Survivor’da Kim Kazandı?

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Survivor’da kim elendi? 16 Nisan akşamı yemek ödülünü Survivor’da kim kazandı?


Survivor’da kim elendi? sorusu dün akşam ekrana gelen eleme konseyi sonrası cevabını buldu. Öte yandan yine dün ki bölümde yemek ödülü ve sembol oyunlarında yaşanan kıran kırana mücadele ekrana geldi. Peki, Sabriye ve Hikmet çekişmesinin damgasını vurduğu Survivor’da kim elendi? Yemek ödülünü kim kazandı? İşte, Survivor’dan elenen isim…

Survivor’ın 16 Nisan akşamı ekrana gelen bölümü kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Yemek ödülü ve sembol oyunu için yarışmacılar birbiriyle kıyasıya mücadeleye girişti. Öte yandan konseyde haftanın elenen ismi de belli oldu. Peki, Survivor’dan kim elendi? Yemek ödülünün sahibi kim oldu? İşte, Survivor’da yemek ödülünü kazanan takım ve adaya veda eden isim…
SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI
Survivor, eleme konseyinden önce, sembol ödülü için kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Oyunlar sonunda sembol oyununun kazananları erkeklerden Hikmet, kadınlardan ise Seda oldu. Ayrıca, Sabriye’nin Hikmet için sarf ettiği “Buradan Hikmet giderse çok rahatlayacağım” sözleri ise dün ki bölüme damgasını vurdu.
YEMEK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?
Survivor’da dün eleme heyecanının yanı sıra dün bir de yemek ödülü heyecanı yaşandı. Yemek ödülü için Beyaz ve Siyah takım birbiriyle mücadele etti. Oyunun sonunda beyaz takım 8’e 10’a galip gelip yemek ödülünün sahibi oldu.
SURVİVOR’DAN KİM ELENDİ?
Survivor’da bu hafta eleme potasında Yunanistan ekipleri vardı. Elenen isim dokunulmazlık oyununu kaybeden Beyaz takımdan oldu. Kyriakos ve Tony konseyde eleme potasına giren iki yarışmacı oldu. SMS oylaması sonrası Tony Survivor’a veda eden isim oldu.

Kaynak: CNNTÜRK
 
Üst