SteelSeries Gaming Kulaklık

Bu konuyu okuyanlar

alex5757

Öğrenci
Katılım
20 Ağustos 2013
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Gaming Kulaklık Ve Gaming Mouse

Oyuncu kulaklığı olarak da bilinen gaming kulaklık, bilgisayar başında uzun saatler geçiren ve video oyunları oynayan kullanıcıların vazgeçilmez ekipmanıdır. Bu tip kulaklıklar sayesinde, oyunlarda ses daha net ve gerçekçi duyulmaktadır. Gaming kulaklık ile standart kulaklık arasındaki en ayırdedici fark da seslerdeki bu gerçekçiliktir. Oyuncu kulaklığı ses kasma fonksiyonuna sahip olduğundan, oyunculara video oyunlarında bir adım daha önde olma imkanı sunmaktadır.

Standart kulaklıklarda tiz sesler daha baskılı duyulmaktadır.
Gaming kulaklık alırken talep edilecek temel özellikler;
-Kulak kapaklarının 90 derece dönebilmesi
-Çoklu platformlar için uygunluk
-Ayarlanabilir düğmeler
-Kulaklık kapağı üzerinde ses kontrolü için seviye ayarları gibi özelliklerdir.

Gaming Mouse / Oyuncu Mouse

Oyuncu mouse veya gaming mouse olarak bilinen oyun faresi, özellikle FPS (First person shooter-birinci şahıs nişancı) oyuncularının tercihi olmaktadır. Bu tip mouselarda ayarlar incelikli olarak yapılabilmekte ve performans iyileştirilmektedir. FPS tür oyun türünde oyuncu, seçtiği karakter ile beraber oyunda yer almaktadır. Oyuncu, oyun çevresini sanki oyunun içindeymiş gibi görmekte ve oyuna dahil olmaktadır.

Yoğun olarak bilgisayar oyunlarında zaman geçiren bir oyuncunun elinde görülecek ilk iki ekipman gaming mouse ve gaming kulaklıktır. Oyuncu mouse kullanan oyuncular, standart mouse kullanıcılarına göre bilgisayar oyunlarında daima bir adım önde hareket etmektedirler.
Mouse üzerindeki tuşlara özel hamleler atanabilmektedir. Bu sayede, oyunlardaki işlemler (ateş etme, silah değiştirme veya karakter değişimi gibi) daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Oyuncu Kulaklığı Fiyatları

Farklı marka ve özelliklerdeki oyuncu kulaklığı fiyatları piyasada 70 TL - 2800 TL arasında değişmektedir. Fiyat seviyesi daha düşük olan, ancak ihtiyaçlara daha doğru cevap verebilecek oyuncu kulaklıklarının belirlenmesi önemlidir. Bu noktada, genellikle oyuncunun hangi tip video oyunlarını sıklıkla oynuyor olması önemli bir parametredir. Oyuncu kulaklıklarının, kablolu veya kablosuz oluşu da fiyatlarda rol oynamaktadır.

SteelSeries
 

Özgür Ç..

Müdavim
Katılım
18 Eylül 2018
Mesajlar
6,136
Reaksiyon puanı
6,466
Puanları
113
Niye steelseries markası altında açtınız konuyu onu anlamadım ?
 
Üst