StarCraft 1.16 Yaması Yayınlandı

Bu konuyu okuyanlar

Alengirli

Dekan
Katılım
17 Haziran 2007
Mesajlar
5,270
Reaksiyon puanı
23
Puanları
0
Şaka değil, az ama öz oyun yapan Blizzard, 10 yılın ardından halen orijinal StarCraft için yama yayınlamaya devam ediyor. Peki bu yamada neler var?

Oyuncu kitlesine karşı en vefalı firmalardan biri olan Blizzard, çıkışından bu yana 10 yıl geçmesine rağmen halen gönüllerdeki yerini kimselere kaptırmayan orijinal StarCraft için 1.16 yamasını yayınladı. Hem ilk StarCraft'ı hem de Brood War genişleme paketini oynayanlara ayrı ayrı sunulan yama, işlemci iyileştirmelerinin yanı sıra, oyun içi konuşmaların kaydedilen videolarda görüntülenmesi gibi oyun içine müdahalelerde de bulunuyor. Ayrıca özellikle Zerg ve Terran'lardaki oyunun dengesini bozacak şekilde haksızlığa neden olan bazı açıklıklar(exploit) da bu yama ile kapatılıyor. İlk StarCraft oyuncuları 1.16 yamasını buradan, Brood War oyuncuları ise buradan indirebilir.

:: StarCraft'ı hala oynuyor musunuz?

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
 

batigol-7

Öğrenci
Katılım
3 Ağustos 2007
Mesajlar
49
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunudur , hala yama çıkması bi yandan sevindiricidir ki oyun hala destek görüyo ama sc2 nin çıkışı yinemi erteleniyor diye düşünüyorum.
 

drol

Öğrenci
Katılım
25 Kasım 2008
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Çıktığı günden buyana, binlerce kere multi oynadğım. Her daim yanımda iso dosyası olarak taşıdığım, portable'ını yapıp sinire kestikçe terapi niyetine oynadığım oyundur kendisi.

SC2 nin çıkacağı günü iple çekiyorum, ancak hayal kırıklığına uğramaktan da bir o kadar korkuyorum.
 
Üst