- Katılım
- 30 Mayıs 2007
- Mesajlar
- 6,887
- Reaksiyon puanı
- 175
- Puanları
- 63
Merhabalar arkadaşlar.
Aranızda soslu mısırın nasıl yapıldığını ayrıntısıyla bilen var mı? Internette bu konuda Türkçe kaynak yok. Bütün üretim işlemini tek cümlede özetlemişler. "Mısır 3 gün suda bekletilir ve yağda kızartılır". Bana lazım olan sosuyla birlikte gıda teknolojisi açısından işlemlerin nasıl olduğu.
Bilenlerin açıklayıcı, bilmeyenlerin kaynak gösterici olmalarını ümit ediyorum.
Bu arada aradığım şey tam olarak şu kuruyemiş:
Aranızda soslu mısırın nasıl yapıldığını ayrıntısıyla bilen var mı? Internette bu konuda Türkçe kaynak yok. Bütün üretim işlemini tek cümlede özetlemişler. "Mısır 3 gün suda bekletilir ve yağda kızartılır". Bana lazım olan sosuyla birlikte gıda teknolojisi açısından işlemlerin nasıl olduğu.
Bilenlerin açıklayıcı, bilmeyenlerin kaynak gösterici olmalarını ümit ediyorum.
Bu arada aradığım şey tam olarak şu kuruyemiş: