Smart Share Hiç Olmadığı Kadar İyi

Bu konuyu okuyanlar

REDFOKS

Müdavim
Katılım
31 Ocak 2009
Mesajlar
18,034
Reaksiyon puanı
201
Puanları
63
Bir akıllı telefon, tablet, Smart TV ya da dizüstü bilgisayar gibi birkaç farklı akıllı cihaza sahip olmak gurur vericidir. Akıllı cihazlar arasında içerik paylaşımı oldukça önemlidir.



LG Smart Share, LG Smart TV ile akıllı telefonlar, tablet, dizüstü bilgisayarlar ve daha fazla akıllı cihaz arasında sorunsuz bir paylaşım deneyimi için birkaç farklı teknoloji içeriyor.Üzerinde NFC etiketi olan akıllı telefonunuzdaki içeriğe anında LG Smart TV’ nizde erişebilmek yada yatakta yatarken herhangi bir kablo olmadan tablet üzerinden TV izlemek…Tüm bunları ve daha fazlasını düşünün.

LG Smart Share’ e daha yakından göz atalım:

Intel WiDi – LG Smart TV ve PC


Günümüz teknolojisinde, evinizde uzun ve dağınık data kabloları olmamalıdır. Intel’in WiDi (Wireless Display) teknolojisi kablo gerektirmeden LG Smart TV ve PC’ler arasında kolay ve hızlı bağlantı sağlar.2nd Display – Tüm Akıllı Cihazlarınız 2. TV dönüşürAkıllı telefon veya tablet üzerinde LG Smart TV’de ne oynuyor? Onu görüntüleyebilmek ne kadar güzel olurdu?


Sadece 2 Ekran ve bir Wi-Fi bağlantısı ile sizde bunu yapabilirsiniz. Aslında evinizdeki akıllı cihazların birer mobil TV’ye dönüştürülmesi de denebilir. Bu yüzden aile üyeleri ya da ev arkadaşlarınız oturma odasında TV izlerken, siz kendi odanızın konforunda özel olarak izlemek isterseniz 2nd Display ile bu hiç sorun değil.

Miracast


Müzik dosyaları, videolar ve çeşitli akıllı cihazlara dağılmış resimleriniz var mı? Tüm bu dosyaları tek bir yerde toplamak için çalışmak bir sorun olmalı.WiFi Alliance sertifikalı Miracast TM ile kablosuz dijital içeriklerin kolay aktarımı ve paylaşımını sağlayan sanal bir ağ içine, LG Smart TV, akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar dahil olmak üzere tüm akıllı cihazlara entegre edilir.


MHL (Mobile HD Link)


HD video kayıt fonksiyonelliği olan akıllı telefonlar ile Youtube gibi HD video içeriği olan mobil uygulamalarla beraber HD video izleme oranı artmaktadır.Daha büyük bir ekranda bu yüksek çözünürlüklü videoları izleyebilirsiniz. Peki, nasıl merak ettiniz mi? Bir MHL kablosu ile akıllı cihazdan HD içeriği LG Smart TV gibi büyük ekrana kolayca aktarır ve LG magic motion kumanda ile video oynatma kontrolü sağlar.


LG Tag On (NFC )


Mobil cihazınız ve LG Smart TV arasında içerik paylaşmak için daha kolay yol mu istiyorsunuz?


İçerik paylaşımını sağlayan Tag On (NFC ) etiketi ile akıllı telefonunuz ile Smart TV’niz arasında görüntüleri yansıta bilirsiniz. Bunun için her hangi bir kullanım kılavuzuna ya da özel bir konfigürasyona gerek yok. Yapmanız gereken tek şey içeriği elinizle LG Smart TV’ye veya tam tersi akıllı telefona itmek.LG Tag On’u kullanabilmek için:TV’den Mobile – Android Jellybean işletim sistemine sahip akıllı telefon.Mobil’den TV’ye – Yalnız 2013 yılında üretilen LG Android cihazlar.Bir yazılım güncelleştirmesinin ardından, bu durum daha da genişleyecektir.

LG Smart TV üzerinden DLNA


Ağ Dosya Tarayıcısı ile tüm DLNA uyumlu cihazlara veya bağlı harici sabit disklerdeki dosyalarınıza göz atabilirsiniz. Bunun için izin DLNA teknolojisi kullanılır.Bu sebep ile cihaz türünüz ne olursa olsun DLNA ile kolayca içeriklere ulaşırsınız.

Time Machine II


Time Machine II ile bir TV programını kaydederken artık farklı bir kanal izleyebilirsiniz. Ayrıca belli bir kayıt tarihini programlayabilirsiniz.


LG Cloud


LG Cloud servisi; LG Smart TV üzerinden veya mobil cihazlardan video, müzik ve fotoğraf gibi içeriklere erişmenizi sağlar. Bu sanal ağ ile cihazların içeriğe erişmesi için fiziksel olarak nerede olduğunun bir önemi kalmamaktadır.Evinizde Smart TV’nizden, yolda yürürken akıllı telefonunuzdan, ofisinizde bilgisayarınızdan içeriklere ulaşabilirsiniz. Bu LG Cloud ile çok kolay ve pratiktir.


LG Smart TV Gösterge Paneli


Kullanıcılar doğrudan LG Smart TV gösterge panelinden LG Smart Share’ e ulaşabilirler.


Kullanıcılara daha basit ve daha sorunsuz bir deneyim sunmaya odaklı LG Smart TV ana gösterge tablosu yeniden tasarladı. Özelleştirme özelliği sayesinde, kullanıcılar istedikleri içerikleri ana gösterge paneline ekleyebilir veya çıkarabilir hale getirildi.Bu sayede favori uygulamaları ana gösterge paneline ekleyebilirsiniz. Ayrıca sıralamasını da değiştirebilirsiniz.

kaynak
 

ayca1989

Öğrenci
Katılım
14 Kasım 2012
Mesajlar
73
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Ben lg 32lm660s tv aldım, saolsun sony laptopumdaki videoları resimleri falan baya şeyi bana sormadan aldı direkt televizyona :D ama 3d film indirdim onu almadı acaba boyutu büyük diye mi bilmiyorum.. Bu nedenle Widi yi kullanmak istedim ama Sony laptopum Amd işlemciye sahip, buna uygun yükleyebileceğim birşey bulamadım hep intel widi diyor.. mümkünatı yok mu acaba diğer işlemcinin lg tv ye görüntü aktarması?
 
Üst