Siber güvenlik ordusu için hacker aranıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Başvuru nerde hemen kayıt olayım. 10bin liraya ben 7-24 ayakta nöbette beklerim btk binasının önünde:D

Reaksiyon puanı
10,315
Başvuru nerde hemen kayıt olayım. 10bin liraya ben 7-24 ayakta nöbette beklerim btk binasının önünde:D

Gelecek bir saldırıya anında cevap verebilecek yeteneğe sahipsen hiç durma hemen başvur.
Bu işi ille de parayla ölçmemek lazım, bunu bir nevi vatan hizmeti gibi düşünmek lazım.
Mobil bölümde adam diyor ki, "İyi bir hacker olsam gider yurt dışında onun on katı parayı kazanırım"
Cenab-ı Mevlam bunu diyebilen adamlara bu ülkeyi muhtaç eylemesin.
70'li, 80'li yılları görmüş, yaşamış biri olarak söylüyorum, o yıllarda sağcısı da, solcusu da, dinlisi de, dinsizi de vatanperverdi, hatta idam ettikleri teröristi (o yıllarda anarşist derlerdi) bile vatanperverdi. Bugünün sağcısı da solcusu da öyle bir evrildi ki alayı paraperver oldu insanımızın. Hele bir bakar mısınız, devlet "geçen yıl 90 milyon siber saldırı oldu bu ülkeye, 15 Temmuz'dan sonra ise bu saldırı iki buçuk kat arttı" diyor, buradaki muhabbetin %90'dan fazlası para üstüne dönüyor. Üzüldüm gerçekten ya, gerçekten üzüldüm. Hele ki böyle bir zamanda... Ülkemize adı konmamış çok açık bir savaş ilan edilmişken, adeta bir kurtuluş savaşı veriyorken o mobil bölümde söylenen şeyler gerçekten yürek burkan, inciten çok acı şeyler.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Yanlış hatırlamıyor isem Apple'ın da kendisine ait Hacker ve özel timi vardı!Sanırım onun için şifresi kırılamıyor.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Bizde hacker varmıydı ya hep bizde sağdan soldan uygulama bulup yada kali yüklemey çalışıp hacker ım diyenlerden bolv ar onlardan olmazmı