Forum da dahil olmak üzere, ShiftDelete sanki aynı yerinde sekiyor gibi, bi hayli yavaş bir gelişim mi var yoksa bu sektörde gidilecek en son nokta bu mudur?
Merhaba Hakkı abi öncelikle kolay gelsin sorum;
Son çıkan galaxy fold gibi katlana bilir telefonlarla telefon piyasası inanılmaz yerlere geldi bundan sonra ne gibi ses getiren teknolojilerle tasarımlarla karşılaşacağız siz neler bekliyorsunuz bu tasarım ve donanımların sınırı gelicekmi
Selamıaleyküm Hakkı Abi arada bir canlı yayınlarınızı kaçırmamaya çalışıyorum sizlere sorum olacak
2 yıldır kullandığım Samsung Galaxy S7 Android 8.0 da sürekli son zamanlarda yeniden başlatıp duruyor
internete giriyorum arada donuyor pattada donuyor veya çektiğim fotoğraflara bakıyorum yine donuyor yeniden başlatıyor açılırken biraz bekliyor
yine yeniden başlatıyor samsung yazısında bekletiyor sonra telefonda ses kısma home tuşu power düğmesine basılı tutuyorum öyle kendine geliyor neden olabilir
İphone sence en iyi telefon mu? Apple ürünleri kullanmayı seviyor musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de küçük bir rica YouTube da varsın tamam da foruma da biraz ağırlık ver
Seni görelim burada sık sık..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de şu soruyu lütfen sormanızı istiyorum.
Soru cevap formatlı Onedio KizlarSoruyor.com NedenBen tarzı sitelere bakış açısı nedir?
Bunu grrçekten merak ediyorum.
Bu tarz platformların bir değer taşıdığına inanıyor mu? Bu tarz siteler Türk ve yabancı yatırımcılar için gelecek vaad edebilecek bir noktaya gelebilir? Akıllı telefon, sosyal ağ, search ve mail tarzı kınularda kaçırdığımız teknoloji trenini bu tarz uygulamalarla doldurabilir miyiz? Sizce bu girişimler orijinal mi yoksa facebook ve twittee ile iyice ölen forum kültürünün yeniden tezahürleri mi?
Yani bir insan anasını babasını bu kadar sevemez diye düşünüyorum. Bu apple ürünlerine olan gereksiz aşırı sevginin kaynağını abartıyı çok merak ediyorum.. Tamam paran vardır imkanların vardır kullanırsın o ayrı bir konu ama ciddi anlamda gereksiz abartı bir durum var ortada. Bunun farkına varıp en erken zamanda bu durumdan kurtulmanızı temenni ederim
1.YouTube nasıl başladınız ?
2.SDN Forum uygulaması çıkacak mı ios ve android için ?
3. Oynadığınız ve tavsiye edeceğiniz mobil oyunlar neler ?
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkürler