Şarkı Dinlerken Eşlik Edin

Bu konuyu okuyanlar

Berkin Bozdoğan

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
Bazı şarkıların özellikle de yabancı şarkıların sözlerini tam olarak anlayamamaktan şikayetçiyseniz Evil Lyrics size yardım edebilir.

Dinlediğiniz şarkılarda sözleri ezbere bilmiyorsanız sadece müziğe ayak uydurursunuz. Ancak sözleri de bilerek müziğin temposuna kendinizi bırakmak isterseniz Evil Lyrics programı hem ücretsiz olması hem de ufak boyutu ile işinize yarayacak bir yazılım. Program yabancı şarkıların sözlerini hatasız bulduğu gibi Türkçe şarkılarda da aynı başarı oranını yakalıyor.

Türkçe Dil Desteği

Program Türkçe dil destekli olarak geldiğinden kullanım aşamasında herhangi bir zorluk çekmiyorsunuz. Sözleri görmek istediğiniz oynatıcıyı yazılım sizden kurulum aşamasında seçmenizi istiyor. Bu aşamadan sonra belirlediğiniz oynatıcıda herhangi bir şarkı açtığınız an sözler birkaç saniye içerisinde açılan ufak pencereden görülmeye başlanıyor. Programın desteklediği medya oynatıcılar Winamp, Windows Media Player, iTunes, MusicMatch, Foobar, MediaMonkey, Real Player, Album Player gibi çoğu bilgisayar kullanıcısının sisteminde yer alan popüler programlardan oluşuyor.

evillyrics1.png

Her Türlü Erişin

Eğer isterseniz programı bir medya oynatıcı üzerinden değil de doğrudan simgesine tıklayarak açabilme şansınız bulunuyor. Burada gelen penceredeki metin çubuğuna şarkı adını yazıp Enter tuşuna bastığınız an sözler oldukça hızlı ve doğru bir biçimde aşağıdaki bölümde görüntüleniyor. Program şarkı sözlerinin yanı sıra gitar akorları ve karaoke bilgileri de bulabiliyor. Eğer bulduğunuz şarkı sözünün hatalı bilgiler içerdiğini gördüyseniz Diğer sonucu dene kısmından yeni ve hatasız sözler bulma olanağınız da bulunuyor.


evillyrics2-k.jpg

Ekran görüntüsünün büyük halini görmek için üzerine tıklayın.

Yazılımı kurulum aşamasındayken medya oynatıcınızla uyumlu hale getirmekte sorun yaşıyorsanız buradan nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz (İngilizce).

:: Yazılımı indirmek için tıklayın!

Bilgi için: Evil Laboratories
Yazan: Mehmet Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net
 

Bagcivan

Doçent
Katılım
6 Temmuz 2008
Mesajlar
996
Reaksiyon puanı
5
Puanları
38
ben Gen Lyrics i kullanıyorum cokta memmunum gorunumu bundan daha iyi ama sadece winampta
 

engerex

Müdavim
Katılım
16 Ağustos 2008
Mesajlar
7,676
Reaksiyon puanı
26
Puanları
48
Mini Lyrics ten iyisini bulamadım. 14-15 müzik çaları destekliyor. Tema desteğide oldukça zengin. Ama ücretsiz değil.
 
Üst