- Reaksiyon puanı
- 679

Bu içerik ilk olarak Şarjı en uzun giden akıllı telefonlar belli oldu! adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
SoC’un fazla guc tuketimi nedeniyle pil performansi iyi degil, 15 Pro Max’in olmamasi gayet normal.İphone 15 Pro Max nerede?
iPhone 13 Pro Max modeli listede mevcut.iPhone olmaz listede.![]()
Listede olmalıydı bence. Çünkü iPhone 13 Pro MaX modeli listede mevcut.SoC’un fazla guc tuketimi nedeniyle pil performansi iyi degil, 15 Pro Max’in olmamasi gayet normal.
13 Pro Max'de barınan A15, 15 Pro Max'deki A17 Pro'dan daha az güç yakan bir SoC.Listede olmalıydı bence. Çünkü iPhone 13 Pro MaX modeli listede mevcut.
hepsini kullandım 5'den bu yana , kullanıcı olarak onu hissettirmiyor testleri bilmem , 15 pro max'de aynı benim için.iPhone 13 Pro Max modeli listede mevcut.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Listede olmalıydı bence. Çünkü iPhone 13 Pro MaX modeli listede mevcut.
Daha az güç tükettiği konusunda haklısın.13 Pro Max'de barınan A15, 15 Pro Max'deki A17 Pro'dan daha az güç yakan bir SoC.
Bende tüm serileri kullandım desem yeridir, testleri incelemek lazım.hepsini kullandım 5'den bu yana , kullanıcı olarak onu hissettirmiyor testleri bilmem , 15 pro max'de aynı benim için.
Bende 15 Pro Max de 11 saat 11 dk kadar açık ekran süresi alıyorum.Listede bir iPhone'mi var???
Xiaomi 11T 25. Sırada olmamalı, bu gün 9.5 saat ekran süresi almışım, şarjım halen %39