Sap Eğitimi

Bu konuyu okuyanlar

enesergel

Öğrenci
Katılım
29 Haziran 2018
Mesajlar
25
Reaksiyon puanı
6
Puanları
3
Yaş
27
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 40'a yakın staj başvurum ve 20'e yakın part-time ve dönemsel iş başvuruma geri dönülmemesi üzerine öğrenci halimle cv'imi nasıl geliştirebilirim diye düşünürken uluslararası ticaret şirketlerinin SAP bilen eleman aradığını gördüm. Uluslararası İlişkiler okuduğum için bunu bilirsem avantaj elde edebilirim dedim ancak ücretsiz ve sertifikalı SAP eğitimi veren bir yer bulamadım, bilen var mı acaba?
 

özel.üye

Asistan
Katılım
25 Eylül 2007
Mesajlar
328
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Ücretsiz eğitim veren bir yer bulamazsınız sadece bir kaç bilgi elde edebilirsiniz fakat internette bu sistemle ilgili bilgi yayınlanması bile yasaktır..

Büyük şirketler ve çok şubesi olan şirketler özellikle SAP kullanırlar çünkü çok pahalı bir sistemdir. SAP eğitimi de pahalı olup, staj arayan kurumlar bir ihtimal SAP bilmenize bakarlar ancak eleman, uzman, şef, müdür gibi pozisyonlar için ileri derece de bilinmesi önemlidir ki bu da eğitime değil daha çok çalıştığınız kurumda edindiğiniz tecrübelere bakılır. Sizin ücretsiz olarak yapacağınız en iyi şey EXCEL bilginizi ilerletmek olsun. Bir çok şirket raporlamalarda, veri girdilerinde staj için özellikle buna bakarlar. Sadece tavsiye..

Ben bunu öğrenmek istiyorum derseniz eğitimden ziyade, ücret talep etmeksizin sadece tecrübe edinmek için geldiğinizi belirtip SAP bilen bir şirkete gidip müracaat etmenizi önerebilirim. Türkiye burası bedava işçiye asla hayır demeyecektir..
 
Üst