Bu konuyu okuyanlar

Burak Özgen

Müdavim
Katılım
13 Mart 2018
Mesajlar
1,824
Reaksiyon puanı
271
Puanları
83
Yaş
25
UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde bu akşam İspanya'nın Real Madrid ile İngiltere'nin Liverpool takımları Ukrayna'nın başkenti Kiev'de karşı karşıya gelecek. Real Madrid - Liverpool maçı öncesi Kiev'de bomba ihbarı nedeniyle 5 metro istasyonu kapatıldı.
0x0-dev-final-oncesi-bomba-panigi-1527336002341.jpg
UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi Final maçında bugün saat 21.45'de Ukrayna'nın Kiev kentinde Real Madrdi ile Liverpool takımları karşı karşıya gelecek.

Tüm dünyanın nefesini tutarak beklediği Real Madrid Liverpool maçı öncesi Ukrayna'da bomba paniği yaşanıyor.
Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı kupasının sahibini bulacağı dev karşılaşma öncesi Kiev'de 5 metro istasyonu bomba ihbarı nedeniyle kapatıldı.
Kiev Metrosunun Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre, "Dnepr", Gidropark", "Levoberejnaya", "Arsenalnaya" ve "Geroev Dnepra" metro istasyonları bomba ihbarı nedeniyle kapatıldı.
Bomba uyarısının ardından Kiev'de metro operatörü "İstasyonlar yolculara kapatıldı ve şu an kontroller gerçekleştiriliyor" anonsunu yaptı.
Tüm yolcuların tahliye edildiği, istasyonlarda arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Kiev'de bu akşam oynanacak Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle merkezdeki çoğu cadde trafiğe kapatılırken, Liverpool ve Real Madrid taraftarları kendilerine ayrılan fan zonelarda maç saatini bekliyor.
Bomba ihbarına rağmen Liverpool ve Real Madridli taraftarlarının keyfi kaçmadı.
İngiliz ve İspanyol taraftarlar, Kiev sokaklarında ve meydanlarında renkli görüntüler oluşturuyor.

Kaynak:Sabah
 
Üst