Saç Ekimi

Bu konuyu okuyanlar

cataman

Öğrenci
Katılım
4 Ağustos 2015
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Merhaba Arkadaşlar,

ülkemizde son dönemlerde saç ekimi oldukça güçlü bir sektör haline geldi. Özellikle İstanbul başta olmak üzere bir çok turist'in ülkemizi bu yüzden ziyaret ettiğini sokaklarda dolaşarak anlayabilirsiniz. :yes: Ülkemizde bir çok dünya ülkesine göre saç ekimi operasyonları çok uygun fiyatlara ve sağlıklı bir biçimde gerçekleştirilmektedir. Tabi bu sektörün bu denli gelişmesi bu iş kaymağından yararlanmak isteyen bazı arkadaşlarında gözünü açtı :) Benim belirmek istediklerim şunlar. Saç ekimi profesyonel bir iştir ve kesinlikle doktorlar tarafından yapılmalıdır. Bunun yanında doktoru asiste eden hemşire ekibinin de tecrübeli olması gerekmektedir. Saç ekimi operasyonu kesinlikle uygun ameliyathane koşullarında yapılmalıdır. Çok düşük fiyatlara saç ekimi yapılan yerler var. Önemli olan bu işin fiyatı değil. Görünüm doğal olması. Bende bir saç ekim merkezinde çalışıyorum. Çalıştığım yer ülkemizde ilk saç ekim operasyonunu gerçekleştiren kurumlardan birisi. Bu tarz kurumlar tercih etmenizi ve işleminizi ona göre yapmanızı tavsiye ederim. Çünkü aldatıcı fiyatlarla operasyonu gerçekleştiren kurumlar hastalarını hüsrana uğratmaktadır.
 

giskur11

Müdavim
Katılım
9 Eylül 2012
Mesajlar
3,607
Reaksiyon puanı
160
Puanları
63
İleride düşünüyorum bende dökülmeye başladı.
 

mustafadlc

Öğrenci
Katılım
17 Mayıs 2018
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
40
Merhaba ben saçlarımı 2017 Ekim ayında Mega Hair Trans da ektirdim. Fue yöntemi ile yapıldı ekimim 4000 grefts ekildi. Ekim öncesinde saçlarımı 1 numaraya vurduk saç kökleri ensemden alındı doğal bir saç ekimi oldu çok memnun kaldım. Aldığım hizmet çok güzeldi ekim yaptırmak isteyen arkadaşlara da tavsiye ederim.
 

Claynt

Doçent
Katılım
18 Ekim 2016
Mesajlar
746
Reaksiyon puanı
96
Puanları
28
Ben 1-2 yıl sonra protez saç yaptırıcam, öneririm. Yaşım 18
 

mapavrili

Müdavim
Katılım
24 Ocak 2010
Mesajlar
1,431
Reaksiyon puanı
1,444
Puanları
113
Yaş
53
Bende 1.5 yıl önce Amerikan estetik ve cerrahi merkezinde yaptırdım, işyeri Beşiktaş fulyada .gayet memnunum ihtiyacı olanların kesinlikle güvendikleri bir klinikte ektirmelerini tavsiye ederim.
 

erdigunduz

Öğrenci
Katılım
10 Ağustos 2018
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
41
Ben saç ekimi için almanyadan geldim estecentera. Bir sene oldu operasyondan itibaren. Çok memnun kaldım sonuçtan kesinlikle tavsiye ediyorum. ibrahim bey ve ekibi çok iyiydi.
 

erentcolak

Öğrenci
Katılım
13 Temmuz 2018
Mesajlar
84
Reaksiyon puanı
26
Puanları
8
Yaş
25
Babama İstanbul merkezli hizmet veren bir saç ekim merkezinde ekim işlemi yaptırdık. Personel çok ilgiliydi fakat biz babamdan deyim yerindeyse illallah ettim. Özellikle saç ekim sonrası dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili verilen geniş çaplı listenin uygulanma süreci bizi bıktırdı. Sigara bağımlısı bir babanın oğlu olarak söylüyorum, eğer sigara kullanan bir babanız var ise saç ekimi yaptırmayın :) ( Konuyla ilgili olan arkadaşlar var ise daha fazla bilgi alabilirler; Saç Ekimi Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler )
 

memduh78

Öğrenci
Katılım
22 Kasım 2018
Mesajlar
9
Reaksiyon puanı
1
Puanları
1
Yaş
41
önüne gelen buraya reklam postu atmış.saç ekimini çok iyi araştırmadan saç ektirmeyin arkadaşlar ,başarılı olduğunu iddia eden çoğu yer merdivenaltı aslında ,lüks hastane ortamında saç ekimi yaptıklarına bakmayın çoğu deneyimsiz ve vasıfsız insanlar saç ekimi yapıyor ,tek amaçları paranızı almak saç çıkmış çıkmamış umurlarında değil.facebook ,instagramdan özellikle uzak durun ,özellikle güzel iş çıkarıp müşteri bağlamaktan aciz saç ekim merkezleri buralara janjanlı sahte fotoğraflar atarak sizi kandırmaya çalışıyorlar bu oyuna aldanmayın .kesinlikle çok iyi araştırrın yapılan saç ekimlerinin çoğu çıkmıyor yada çok az çıkıyor eski halinizi arıyorsunuz benden söylemesi.
 
Üst