Rusya Apple'ı Vurdu!

  • Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Rusya Apple'ı Vurdu!



Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya arasında yeniden alevlenmek üzere olan soğuk savaşın ilk kurbanlarından birisi Amerikalı teknoloji devi Apple olmak üzere.
 

LittleMonster

Müdavim
Katılım
23 Ağustos 2013
Mesajlar
3,230
Reaksiyon puanı
33
Puanları
48
Amerikanın ambargo konusunda Rusyayı çok etkileyebileceğini sanmıyorum kendi başına uzun yıllar idare edebilecek sağlam bir ekonomisi var çünkü Rusyanın.
 

orcnd

Müdavim
Katılım
13 Ekim 2008
Mesajlar
6,394
Reaksiyon puanı
255
Puanları
63
apple amerikadaki tek şirket değil bu durumun amerika ile rusya arasında ekonomik bir hesaplaşmanın sonucu olduğunu düşünmüyorum.
iki devletin de doğalgaz, petrol, silah ve ortadoğu konularında ciddi kozları var. bu kozlar oynanmıyorsa ortada bir çekişme de yok demektir.

zira samsung tabletler de korenin malı sayılmaz zira içlerinde ya windows yada android var. yani casusluk için hala bir çok yöntem bulunmakta.
rusyanın bu tarz casusluk faaliyetlerinden kurtulabilmesi yakın zamanda mümkün değil. zira bilgisayar dediğimiz cihazın teknik açıdan tüm önemli parçaları amerikan şirketleri tarafından tasarlanıp üretilmekte. mikroişlemciden yazılım arayüzüne kadar herşeyin amerikalılar tarafından tasarlandığı bir ürünü hangi ellerin ürettiğinin hiç bir önemi yok.

bilişim konusunda amerikanın sahip olduğu bilgi dağarcığı ile yarışacak bir ülke olmadığı için amerika dünyanın en büyük devleti. ülkelerde istikrar sürdüğü sürece de amerikanın ürünleri satılmaya ve üretilmeye devam ediyor. ülkenin en zeki çocuklarını amerikaya yollayıp onların sisteminin parçası yapmak üzere sıraya dizildiğimiz sürece bizde hep zayıf kalacağız.
 

murat25

Asistan
Katılım
23 Aralık 2008
Mesajlar
257
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
bizim şirket dün 400 LG G PAD siparişi verdi.ipad'leri de bu sabah teslim ettik.
 
Üst