Resistance 2'ye Hazır mısınız?

Bu konuyu okuyanlar

Alengirli

Müdavim
Katılım
17 Haziran 2007
Mesajlar
5,270
Reaksiyon puanı
23
Puanları
0
PlayStation 3'ün tartışmasız en iyi çıkış oyunlarından biri olan Resistance'ın devam oyunu için çıkış tarihi ve koleksiyon sürümü içeriği belli oldu. Kutuda neler yer alıyor?

Insomniac Games tarafından yapımı sürdürülen Resistance 2, ilk oyunun büyük başarısı sonrası en çok beklenen PlayStation 3 başlıklarından biri haline geldi. Bu sefer Amerika'da geçecek olan macera için geri sayım başladı. Resistance 2, 4 Kasım'da oyuncularla buluşacak. Xbox 360'ın ağır topu Gears of War 2 ile aralarında sadece 3 gün olan PS3'e özel bu oyunla birlikte, kasım ayı shooter sevenler için eşine nadir rastlanan bir çeşitlilik sunacak.

Koleksiyon Sürümünde Neler Var?

Yurtdışında 79,99 dolara satılacak olan Resistance 2 özel koleksiyon paket içeriği de belli oldu. Resistance 2 özel kapak çalışması, çift kapaklı çizim çalışmaları, bonus DVD, özel bir oyun içi HVAP Wraith çoklu oyuncu silah deseni ve DC Unlimited tarafından hazırlanan bir Chimera Hybrid figürü içerecek olan koleksiyon sürümü, özellikle aksiyon figürüyle Resistance hayranlarının tercih sebebi olabilir.


resistance2-collector.jpg


Bilgi İçin: Insomniac
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
 

Tsunmys

Müdavim
Katılım
29 Mayıs 2008
Mesajlar
1,546
Reaksiyon puanı
2
Puanları
38
Tabi ki canım önce PS3 alayım akabinde bu oyunu alırım zaten :)
 
Üst